lauantai 9. lokakuuta 2010

Lähes the -kengät

Käytiin tänään Porissa kun iskä kävi kattoon akvaariojuttuja. Itsekkin pääsin sitten tuhlailemaan:




Seppälästä tarttui mukaan vaihteeksi parit kynsilakat. Oon ylpee itestäni että sain viimein ostettua myös läpinäkyvänlakan, jota voin käyttää aluslakkana.
Citymarketista tarttui mukaan Rimmelin luomiväri, jonka "palettikin" on niin sulonen että se oikein huokui että "osta minut". Lisäksi ostin tuota Nivean wash offia koska edellinen alkaa veteleen viimeisiään, ja olen ihan koukussa tähän.



Isokarhussa kipaisin nopsaan Ginatricotista ja sieltä löytyikin aivan hetki sitten blogissakin näkynyt luurankopaita. Olisi siellä ollut se viiksipaitakin, mutta livenä se ei sykähdyttänyt niin paljon kuin netissä.
T-paidan lisäksi löysin alerekista tuon ruudullisen kauluspaita. En ole varma että olisinko ostanut tämän täysihintaisena mutta -50% alennuslappunen muutti asiat nopsaan.
(Hmm tiedättekö kuinka hankalaa on saada paidasta fiksu kuva?)



Mun uudet parhaat kaverit! Oon niin ilonen että löysin lähes ne the -kengät. Kriteerit näille oli että pitää olla lämpimämmät kuin tennarit ja kevyemmät kuin maiharit. Näissä on aavistuksen kokoset korot. Suomeksi tarkoitan sitä että kantapään "koroke" kaventuu korkomaisesti. Ihanuudet löytyivät Citymarketista.
Ainiin, ostin talvitakinkin, mutta laitan kuvaa sitten kun jossain välissä vaan muistan.

Aamulla otin parit nassukuvat:


Asukuvaa en vaivautunut ottamaan sillä vaatekombo oli vaan farkut ja t-paita. Naamasta mieleen juolahtikin, poden tällä hetkellä pienehkö kulmakarva -kriisiä. Vanhimmat lukijat saattavtkin muistaa että elin pidemmänkin aikaa kulmakarvattomana. Nyt kuitenkin kasvatin takaisin ja välillä tuntuu ettei ne kuuluis mun peilikuvaan. Ehkäpä totun?

Tein tänään myös ruokaa ittelleni:

Kanaa & nuudelia! Vähän jännitti ku aloin tekeen tota kanaa, sillä tein sen erilailla mitä yleensä: Laitoin lihaliemikuution, kun yleensä oon laittanut kanaliemikuution. Jätin "kastikkeen" vesipohjaiseksi, kun yleensä oon tehnyt kastikkeen ruokakermaan. En maustanut tätä currylla vaan teriyakilla. Mutta tästä tuli hyvää, ja sitä jäikin vielä niin voin syödä myöhemmin sitten loput.

Eli, huomenna mulla olis suunnitelmissa toteuttaa se videopostaus jossa kertoisin jotain juttuja ittestäni. Mulle voi laittaa tähän postaukseen ehdotuksia mitä kaikkea kertoisin. Olisi mahtavaa jos tulisi edes joitain juttuja joita te olisitte ehdotelleet. Joten ehdotuksia, mitä kertoisin itsestäni, kiitus.

Palaillaan!

3 kommenttia:

  1. Mul on noi samat kengät ja oon käyttänyt niitä nyt niin tiuhaan tahtiin että yks niitti on jo tippunut D:

    VastaaPoista
  2. Musta tuntuu kans etten totu kulmakarvoihin enää ikinä :D Mul on ollu yli puol vuotta kulmat eikä ne vieläkään istu naamaan... XD

    VastaaPoista
  3. Musta se viiksipaita oli livenä viel ihanampi mut ei kyll ihan sonja :c tai siis se kaulus oli liian korkee

    VastaaPoista