maanantai 4. lokakuuta 2010

Ailahtelua

Ailahtevaa maanantaita.
Oletteko miettineet kuinka paljon mieliala voi vaihdella päivän aikana. Tänään on ollut mm. aivan loistava fiilis, aivan paska fiilis, semmonen iha normi ja äärimmäinen alemmuuskompleksi ja kyllä se ylemmyyskompleksi fiilinkikin vieraili. Että elämä osaakin olla joskus mielenkiintoista kerrassaan.

En jaksanut tänää otella mitää erikoisempia asukuvia, ja olemus oli vähän muutenkin lässähtänyt, sillä tuli jumpattua 2 tuntia uimahallissa altaan reunalla kun en uimaan voinut mennä. nomutta mutta, tosta näkee nytten hivenen mun tän päivänasua.

Tänään tuli loput CDON:in tilauksesta. Finally lisää L-koodia, tätä oon odottanutkin.

Huomenna on koekeitten palautuspäivä. Suoraan sanottuna huomista odottelen kuset housuissa sillä se matikan koe on aika hilkulla et meenkö siitä läpi vai en. Tänään kun kysyin opettajalta se sano vaan että ettei se oo kattonu kaikkien kokeita. Se kylläkin oli kertonut muutamalle että läpi olivat menneet mutta ei mulle. Eli suomeksi se on mulle käynti uusinnassa, tai sitten se ei ollut oikeesti kattonu kaikkia kokeita. Huomenna se sitten selviää miten kävi.
Päätin että jos se on uusintaan ni kattelen lohdutuksesi huomenna L-koodia ja jos kaikki meni hyvin ja läpi niin sitten teen paljon vatsalihaksia. Näin jos failaan kokeessa ei tunnu kai niin pahalta?
Huomenna kertoilen miten kokeet loppuen lopuksi menivät.
Ps. Uusia lukijoita kiiiiiitos

3 kommenttia:

  1. tän päivänasua ja oisko viel koekeitten palautuspäivä

    tekstit joita ei tarkisteta, Sinin blogitekstit! :D:D:

    VastaaPoista