torstai 7. lokakuuta 2010

Valitusta
Mulla ei nyt oikeastaan ole yhtään mitään asiaa, mutta tulinpahan kertomaan kuulumisia. Mua on nyt riivannu ihan ihmeellinen mahakipu, mikä luultavammin johtuu siitä että mulla onpi limaa kurkussa. Eilen olo oli kyllä melko katastrofaalinen etten sanois, mutta tänään olo on ollu ihan miellyttäväkin.
En vieläkään tiedä mistä mua tällä viikolla kiusannut huono fiilis johtuu. Asiaa tosin ei auta se että ite ruokin sitä huonoo fiilistä kokoajan jollain. Tekis vaan käpertyä peiton alle ja kuunnella musiikkia täysillä.

Aiheesta toiseen: Eksyin ginan sivuille ja bongasin sieltä (yllätys) 2 valkoista t-paitaa jotka kelpuuttaisin vaatekaappiini. Äiti tosin tuskin riemastuisi uusista valkoisista t-paidoista.

Tällee tosi btw juttu tähän väliin mutta "varoitan" teitä mahdollisesta tulevasta vuodatusmerkinnästä. Eli mua on kyrsiny koko tän viikon kun musta tuntuu että kaikkia laihdutus systeemejä pursuaa joka paikasta. Lisäksi kun olen tylsyyksissäni surffaillut keskustelu palstoilla siel jengi valittaa "yhyy miks en oo laiha blaablaablaa" Eli suomeksi aion valittaa siitä että musta ei oo hienoo olla muodoiltaa kakkosnelosen luokkaa.

Tää merkintä jäi vähän vaillinaiseksi, mutta huomenna (toivottavasti) pirteämpää merkintää perjantain kunniaks.

Ps. Loppukevennys:

6 kommenttia:

 1. Oon sun kanssa samaa mieltä noist laihutus jutuista. D: Niitä oikeesti on joka paikassa. Nykyajan mallit vaa näyttää et pitäs olla jotai kokoa 0.

  VastaaPoista
 2. toi viiksipaita on ihana!! ;u;

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Miiaan, viiksipaita on rakkaus. Jos nään sen hesassa niin purrrr.

  VastaaPoista
 4. vuodatusmerkintä approved! sen kun alat kirjoittaa, mua ainakin kiinnostaa lukea muidenkin mielipiteitä aiheesta : D nimim. luonnostaan 34-kokoinen, joka ahdistuu laihduttavista ihmisistä, sillä hoikkana oleminen ei ole mitenkään ihmeellistä eikä ratkaise keneltäkään yhtään itsetunto- tms. ongelmaa.

  VastaaPoista
 5. Pakko saada tommone viiksipaita! =) Ihanaa tietää, et tommosia saa Ginasta =)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Törmäsin tähän sun blogiin ihan sattumalta ja huomasin selaillessa, että mulla on sama iPod ja kamera ja tosi paljon samoja vaatteita kun sulla ! Blogis piristää syysloman alkua, kiitti !

  VastaaPoista