perjantai 8. lokakuuta 2010

Perjantain fiiliksiä
Heipparallaa, en nyt tiedä tuleeko tästä merkinnästä se eilen luvattu "pirteämpi" merkintä sillä jostain syystä väsyttää aivan kamalasti. Mutta jospa vähän tän päivän menosta kertois, eli koulun jälkeen lähdin äippän kans suoraan Vammalaan ostamaan mulle kankaan kässään. Varsin mukava kangas löytyikin, voin ottaa huomenna kuvan kun tänään unohtui. Lisäksi kävin supermarketissa ostamaan ittelleni Ellen ja ehkä maailman maikenta jäätelöä. En varmaan saa tota syötyä kokonaan. Loppu illan olenkin vain löhöillyt kotosalla jäätelöä syöden ja Elleä lukien.

Porukat sai mut yli puhuttua lähtemään niiden kanssa Poriin huomenna. Aluksi ajatus liikkeelle lähtemisestä ei oikein kiinnostanut, mutta mulla ei ollut tarpeeksi pätevää syytä olla menemättä mukaan ja voihan siltäkin reissulta tarttua mukaan jotain mukavaa. Koitan huomenna myös saada kunnollista naama -ja asukuvaa tänne kun ne kuvat on ollu hivenen harvassa.

Ja nyt iloiseen juttuun: Teitä on nyt 50! Oikeesti hirveen paljon kiitos, en olis uskonu et teitä tulee oleen noin paljon. Noniin, eli haluun tehdä jotain spesiaalia tän kunniaks mutten oikein tiedä mitä. Olen itse vähän ehkä kallistunut siihen, että tekisin videopostauksen, mutta koska olen huono hölöttämään spontaanisti yhtikäs mitään tarvitsisin aiheen. Olisiko kiva jos kertoisin jotain perusjuttuja ittestäni vai esittelisinkö jotain, ehdotuksia? Tai jos te haluatte että teen jonkun muun kuin videopostauksen niin ehdotuksia sitten tulemaan vaan.

Huomenissa palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti