keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Forssan ostokset


Ostin Vero modasta mahdollisimman epäsinin mekon josta pitää tosin lyhentää olkaimia. Tykkään noista taskuista kovasti, tekee tästä mekosta ehkä ei-niin-perus -mekon.

Vero modasta tarttui mukaan myös monikäyttö rätti! Tai siis jäätävän kokoinen tuubihuivi mistä saa väännettyä hameen, mekon ja vaikka mitä jos osaa. Meinasin aluksi ottaa mustan, mutta sitten mietin että mulla on niin paljon mustia vaatteita että ne tarvitsee jotain piristystä.


Citymarketista mukaan tarttui Trindin nail balsam, joka on tarkoitettu pehmeille, kuiville liuskottuville kynsille. Saa nähdä, pelastaako tämä mun kynnet.


Rimmelin poskipuna tarttui myöskin mukaan Citymarketista. Oon hetken jo katsellut jotain mukavaa poskipunaa, ja nyt se sitten tulikin vastaan.


Ketjukaulakoru, jossa kulkee pitsinauha kahden ketjun sisällä, ihana. Laitan selvempää kuvaa siten että tämä on kaulassa niin saa paremman kuvan siitä minkälainen tämä oikein on. Tämä suloisuus löytyi Kappahl:ista.

Näiden lisäksi ostelin muutama koulujuttua:


Älkää kysykö tosta charmmy kitty kansiosta ja vihkosta.. Ne vaan tarttu mukaan :'D

Mun piti tänään tehdä jotain rakentavaa, mutta en saanut aikaiseksi muuta kuin siivota mun meikkipussin ja korjailin jotain virheitä "Polttomerkitystä", jonka kirjoittamista ajattelin huomenna jatkaa. Tästä mieleen, mitä mieltä olisitte jos laittaisin Polttomerkittyä joskus tännekin, haluaisitteko lukea?

Ainiin, koska mulla on nyt kerrankin aikaa, haluaisin kirjoittaa jotain mielipide juttuja vähän niin kuin tämäkin. Eli laittakaa vaan ehdotuksia mistä haluatte kuulla.

Huomiseen!

4 kommenttia:

 1. Mullekkin tollanen rätti! :(

  VastaaPoista
 2. paljo toi kynsibalsami maksoi? aww charmmy kitty o söpö XD itellä o liikaa hello kitty kamaa......

  VastaaPoista
 3. JAN: Käy ostaa 8'D
  Roosa: Jepaa
  Jenna: tais olla jossain kympin paikkeilla ?

  VastaaPoista