tiistai 5. lokakuuta 2010

Läpi!

Jos eilen ailahtelin niin tänään on ollut ultimate huono päivä. Heti aamulla meinas naama palaa kaveriin joka tuli sanoo huomenta bussi pysäkillä ja alkoi pälpättään omiaan. Onneks se sitten huomas toisen sen kaverin siin ja meni sitten jutteleen sille. Hienosti alkoi tämäkin päivä. Tällaista eksyi tänään päälle:


Toppi - Seppälä, Liivi - Only, Panta - Lindex, Koru - Seppälä Housut(jotka eivät kyllä näy) - Kappahl

Tänään oli sitten kokeiden palautus. Kuten otsikosta huomaa, niin kaikista pääsin läpi, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Historiasta ja kemiasta sain 8, mikä on ihan ok numerot.
Fysiikasta tuli 8+, joka tosin jäi hieman harmittamaan sillä tunnilla oon osannu tehtävät ja ollut pyytämässä lisääkin. Noh, on tässä aikaa nostaa fysiikan keskiarvookin.
Äidinkielestä sain 7+ jonka tosin oon ajatellut korottaa joulukuussa olevassa hyväksyttyjen kokeiden uusinnassa.
Ruotsista tuli 6½ johon oon tyytyväinen sillä kielet ei oo mun juttu, kurssiarvosanaks saan tästä kuitenkin seiskan. Ja viimeisenä saatiin (pitkän) matikan kokeet josta mentiin läpi 6- jonka oon ajatellut korottaa mahdollisesti kakkosen keväällä. Oon ihan tyytyväinen näin ekan koeviikon tuloksiin.


Huomenna mulla alkaa kässä! Mulla ei oo sitten harmainta hajuaka mitä mä teen. No ei sen puoleen, ei oo kangastakaan. Ehkä kaivelen jotain kesällä tehtyjä suunnitelmia josko niistä olisi jokin toteuttamisen arvoinen, ja onhan mulla huomenna ennen kässää kaksi hyppytuntia. Eli mitä luultavammin huomenna vain suunnittelen. Äippä sanoi että mennään katsomaan kangas viikonloppuna jei.


Vaikka eilen puhuin että tekisin vatsalihaksia jos pääsen läpi kokeista, niin en niitä kuitenkaan tänään niitä tehnyt. Vatsalihaksien sijasta söin puol suklaalevyä ja katselin yhden jakson L-koodia. Mun varmaan pitäis lopettaa tää karkin syönti, ettei musta tuu vakioasiakas hammaslääkärissä.

Palaillaan!

4 kommenttia:

 1. en kestä noita kahta ekaa kuvaa ku sun päästä kasvaa heiniä XDDD joo ei mulla sit muuta

  VastaaPoista
 2. oi vitsi sul on ihanii nää kuvat:)

  VastaaPoista
 3. sama ku kaisalla, näyttää ku sulla ois heiniä päässä XDD

  VastaaPoista
 4. toi eka kuva on __ihana ♥ ja tykkään tosta heinäasiasta, näyttää vähän sarvilta! silleen hienolla tavalla. toi tokavika kuva on myös ihan sairaan hieno, hurr.

  VastaaPoista