keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mistä löytäis inspiraation?

Heippa! Nyt on jo huomattavasti parempi fiilis, mutta muuten tää viikko tuntuu äärimmäisen kurjalta. Tai siis, tuntuu että tää viikko oikein takertuu muhun kaikessa raivostuttavuudessaan, ja riipii mun hermoja minkä kerkiää. Kaiken kurjuuden kruunaa masentava harmaa ilma.

Tällä viikolla ei liiemmälti ole ollut kovin inspiroivia asuja:Jotenkin tuntuu siltä että tällä hetkellä on aivan sama, minkä näköisenä kouluun lähtee. Tällä hetkellä tunneilla istuminen ei kiinnostaisi pätkän vertaa, mutta läksyt, ihme kyllä, olen tehnyt yllättävän huolellisesti. aiheesta kukkaruukkuun, jaksoin lakata kynnet eilen:

Nämä on musta huisin söppänät! Ainut asia mikä ei ole niin hirveän söpöä on tuo etusormen kynsi, joka otti ikävästi osumaa kässäntunnillä.
Kässästä mieleen, sain tänään mun liehuhelmamekon tänään härpäkkeineen pientä näperrystä lukuunottamatta valmiiksi! En tiedä, koska saadaan ne kotiin, mutta voisin ottaa kameran joskus mukkaan kouluun ni saa kuvaa otettua. Lisäksi suunnittelin eilen illal toisen vaatteen jonka tekisin. Olin ajatellut laittaa sen suunnitelman tännekkin, mutta ylläripylläri unohdin, ensi kerralla sitten.

Tähän loppuun haluan kertoa, että keksin eilen oivan tavan viettää aikaa! Tein yhteen vihkoon "materialistan" johon listaan juttuja mitä mä haluaisin ostaa. Rakastan erilaisten listojen tekemistä, ja varsinkin tämän listan tekeminen on varsin hauskaa. Voisin joskus vaikka laittaa sitä tännekkin (voisin panttaa sitä koeviikolle heh)

Mutta nyt menen jatkamaan läksyvuoren tuhoamista!

1 kommentti: