maanantai 31. toukokuuta 2010

"Voitte lopettaa ton leikkimisen saatanan kakarat"

Terveisiä bussikuskilta jolla meni hermot meihin tänään.

Tänään tosiaan starttasi viimeinen peruskoulu viikko. Koulussa nyt lepsuillaan lähes joka aineessa. Onneksi lepsuus oli levinnyt myös kotsan opettajaan joka ei pakottanutkaan tekemään perunamuusia ja lihapullia vaikka olimmekin niin suunnitelleet.
En ole sisäistänyt että koulu loppuu ihan just, ja powerikin on jo yli huomenna, eli sillon Lintsi kutsuu ! Seuraavana päivänä onkin jo sitten ysien päivä, ja hupsista vaan kohta onkin päätös. Ihan hassua ihan kun just pääs ala-asteeltakin ja nyt pääseekin pois peruskoulusta aika vinkeetä.

Tänään oli kiva sää ja lähdettiin Kaisan kanssa Malvanojalle kameran kanssa. Malvanojalla me ollaan käyty joka kevät tosin nyt hieman myöhemmin kuin yleensä, mutta kuitenkin. Kuvasaldo oli ihan mukava josta nyt murto-osan jaan teidän kanssa. Kuvissa myös vilahtaa kynsien nykyiset lakkaukset.
Katkeroiduin kun Mari ei tippunut Huippumalli hausta, sillä koska minusta hänen käytös on oikeasti epäammattimaista kun menee ja vinkuu ja valittaa joka asiasta. Tällä kaudella mulle ei ole muodostunut suosikkia, mutta jos omasta mielestä paras pitäis valita niin sitten Saara.

Sori vähän nihkeä tekstin tuotanto tältä osin.
ps. uusi lukija kiitos !

2 kommenttia:

  1. Mitä sanoko joku bussikuski teille oikeesti tollai? Miks :D

    Mari on kiva, oikeesti se piristää niin paljon koska se on ihan hiton hauska. Vaikka onkin epäammattimainen, totta. Oon kuitenkin ilonen et se Ira putos nyt. Se lyhyttukkanen virnistelijä sais tippuu ARG!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Nosiis, seiskan pojilla on addiktio painaa stop nappia, ja nytten kostoks yks ysin poika paino sitä ennen yhtä pysäkkiä jolle ei jäänyt ketään. Eli pysähdyttiin turhaan ja kuskilla meni hermot 8'D

    VastaaPoista