tiistai 25. toukokuuta 2010

Outoja tapoja

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä

1. Pesen hampaat _aina_ saunalla. Meillä siis pestään hampaat kylppärissä ja siitä sitten aina pujahdan saunan lauteille istuskelemaan kun pesen hampaita. En muista ees mistä tällainen tapa lähtöisin, mutta pari vuotta mulla on tällainen jo ollut.

2. Mulla on kamala pakkomielle tarkistaa että oonhan varmasti ottanut suoristusraudan irti seinästä. Aina iltaisin ennen kun meen nukkumaan totean äänen ”ei oo seinässä” ja meen nukkuun, sitten unenrajamailla saatan nousta vielä varmistamaan asian. Aamuisin tarkistan asian pariinkin otteeseen, pari kertaa olen melkein myöhästynyt bussista tämän takia.

3. Lähes aina iltaisin sovitan seuraavan päivän asukokonaisuuden. Alkunsa tämä tapa sai siitä, että ennen mietin iltaisin asukokonaisuuden, mutta en ole löytänyt aamulla jotain vaatetta tai sitten homma ei oo pelittänyt ja mulle on oikeasti tullut joskus kiirekin. Iltaisin sovittamisella varmistan että vaatteet on puhtaana ja asu näyttää ihan ookoolta.

4. Vastaan tai jatkan toisen kysymykseen tai juttuun laulun sanoilla. Tähän ei ole mitään upeaa syytä miksi teen näin, mutta musta se on hupaisaa ja nykyään tämä tulee multa jo luonnostaan. Esim ”Miten olis?” -> ”Hei miten ois, mä ootan vielä hetkisen, se miten ois saat päättää” Yleensä tosin tämän jälkeen vastaan kysymykseen.

5. Mulla on kauhea tarve selittää muille mitä teen seuraavaksi. Mesessä saatan kertoa että nyt bloggaan ja sitten meen kattelemaan telkkaa. Jollei koneella ole ketään jolle asiaa selittäisi selitän sitä sitten yksin ääneen itselleni. Selitän myös kokatessani ja koiraa harjatessani koko ajan.

Enkä haasta ketään, sillä en oikein tiedä ketkä kaikki tämän haasteen ovat saaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti