lauantai 1. toukokuuta 2010

Hyvää vappua !

Itte en vappua juurikaan varsinaisesti juhlistanut paitsi eilen oltiin porukalla Miialla ilakoimassa. Olin vähän outside kokoajan, mutta se kaikki johtui suurimmaksi osaksi univelasta mitä nyt on päässyt kertymään. Kuviakaan ei otettu joten nyt säästytte niiltä.
Lähdin Miialta jo puolyksitoista (eli aamulla, koska olin yötä jos jollekkin jäi epäselväksi) koska Satu tuli värjäämään mun juurikasvun pois.

Illemmalla mulle iski piinaava tylsyyden tunne ja lähdin nettishoppailemaan. Gina tricotista löytyikin muutamia varsin ihania juttuja mitkä kelpuuttaisin heti itselleni:

Itse kollaasi ei naurata mutta vuosi sitten en olisi varmaankaan kelpuuttanut mitään näistä päälleni näiden mustavalkoisuuden takia sillä silloinen pukeutuminen näytti tältä. Hauskaa kattoa miten tyyli on muuttunut vuoden aikana.

Tähän väliin tällainen vähän btw-juttu mutta: oon täysin rakastunut siihen Oriflamen vartalonkuorintavoiteeseen.

Tässä tänään tuli mieleen että mulla on asiaa, mielipiteitä joita haluan jakaa. Joten valmistautukaa siihen että alan lykkimään tänne omia juttujani aina väliin. Sitten voidaan leikkiä että teitä kiinnostaa.

Vapun jatkot

4 kommenttia:

 1. Noi vaatteet todellakin on ihan erilaisia kuin mitä oisit vuos sitten pitänyt ! :D:DDD Mutta kyllä tää mustavalkoisuuskin sopii sulle ~

  VastaaPoista
 2. noi vaatteet ja korut on just ihania *---*

  VastaaPoista
 3. Ah noi vaatteet on nii ihania!

  VastaaPoista
 4. Sonja: Ainakin tunnen itseni vanhemmaksi kuin sateenkaaren väreissä

  Jenna: Jep jep olis vielä rahaa ni olis iha jees ostaa noi

  Jasmin: Jep, toivoisin kyllä että saisin aikaiseksi ostaa edes jonkin noista kun käyn lauantaina Tampereella

  VastaaPoista