perjantai 14. toukokuuta 2010

+ 28

Hanoi Rocks - Fashion


Helou, kotiuduin tänään IK leiriltä. Leiritunnelmista ihan vaan sen verran että hauskaa oli. Mitään tarkempia juttuja en nyt jaksa (heeh) kertoa nyt jos joku teistä ei välttämättä halua ?
Tai voisin sittenkin kertoa yhden asian: pidin raamiksen ! Mikä kesti melkein sen 45 minuuttia, oon oikeesti ylpee ittestäni. Aihe vaan ei oikein vaan palvellut mun ideamaailmaa, sillä aihe oli usko.. No jaa nyt on se raamis kuitenkin pidetty.Tänään oli oikeasti lämmin (suorastaan kuuma) päivä ! Kotiin päästyä melkeinpä järkytyin kun oli niin kuuma, koska leirikselle kävi tuuli ja sielä oli viileämpi.

Fiksuna tyttönä roudasin etupihalle löhöilykamoja eli pyyhkeen, limppaa, mp3, jäätelöö sekä kameran, ja päätin ottaa loppupäivän rennosti !Huomiseksikin on luvattu tappokuumaa joten huomenna aion mennä kärtsäämään itteeni aurinkoon. Pitää koittaa saada nyt edes jotain pohjaväriä ennen kuin rantakausi oikeasti starttaa.
Nauttikaa tekin lämmöstä !
Ps. uusi lukija

1 kommentti:

  1. no jee mul tulee flunssa heti ku noi puut ja noi alko kukkimaa : DD kiva istuu sisällä flunssassa ja jos meen ulos ni migreeni tulee heti : D mut kerkeempä ainaki leikkii mun kissojen kanssa ja kattoo kaikki kesken olevat sarjat loppuu :D

    VastaaPoista