torstai 3. kesäkuuta 2010

Ysienpäivä, power mover & Lintsi

Tähän heti alkuu sanon, että en sitten ollenkaan tykkää selittää tällaisista tapahtumista, sillä en ikinä jaksa kaivaa kameraa esiin. Eli rivien välistä voikin lukea että postauksessa ei ole kuvia kamalasti. Ainoatkin kuvat ovat vain ysienpäivältä joka oli tänään.


Hyvä mää, huomasin kuvia selatessani ettei mun kokoasusta ole kuvaa.. jes. Mutta päällä mulla oli valkoinen lyhyt (ei ihan siis mini) valkoinen hame jossa oli pilkkuja, jalasta löytyivät ginan mustat kiiltoleggarit. Yläosaan kuuluikin JC:n printti toppi. Kuvasta sitten huomaakin miten muuten olin laittanut itteeni, tarkkasilmäiset voivatkin huomata tekoripset, jotka vähän lagailivat pitkin päivää.

Lara (vasen) Emmi (oikea)
Lara oli siis mun orja vähän stailailin sitä, eikö olekkin kaunis ? Harmiksi kuvassa ei näy Laran eripari kenkiä, koska en aamulla löytänyt toiselle kengälle paria.Ylempi kuva on ysien lipunnostossa jonka ajan muiden kuului polvistua ja kunnioittaa sekä meitä että lippua. Lipun noston jälkeen suuntasimme istuttamaan ysienpuuta jonka jälkeen menimme kentille joissa oli pientä tehtävärataa.
Näiden jälkeen menimmekin sisälle saliin, josta alempi kuva on otettu. Salissa oli hieman ohjelmaa: eksien kiusaamista, sakkolappujen saajilla zumbaamista, ja tekniikan pettämisestä huolimatta saatiin diplomit jaettua. Jaon jälkeen olisi pitänyt olla opettajilla karaoken laulamista mutta tekniikka tosiaan petti, joten 3 rohkeaa opettajaa (pienen suostuttelun jälkeen tosin) tulivat laulamaan hopeisen kuun.
Ainiin, melko alku päässä oli pientä kiusaamista tupakoitsijoille ja "alkoholisteille". Tupakoitsijoiden piti kastaa naamansa veteen ja sen jälkeen jauhoihin. Alkoholin lipittäjille olimmekin valmistaneet mitä maukkainta litkua jossa oli ainakin vettä, rasvaa, öljyä, mätitahnaa sekä suolaa.
Näiden jälkeen ohjelma päättyi ja muut pääsivät kotiin ja ysit siivoiltiin ja lähdettiin myös kotia kohti.

Power mover & Lintsi
Päällimmäisenä asiana tästä reissusta tulee mieleen vain mun selkäkipu, joka ei oikein talttunut edes särkylääkkeillä.
Kuitenkin, oli ihan mukavaa tanssia se power-tanssi vaikkakin mun lonkka vääntyi ikävästi ja naksui tanssin jälkeen jonkin aikaa. Tuli tanssimattoa kokeiltua siellä sitten vapaa-ajalla, vähän haluisin sellasen kotiinkin. Tehtiin me siellä muutakin mukavaa ennen kuin lähdettiin Lintsille.
Lintsille päästessä en ollut yhtää innoissani, eikä ollut oikein laitteiden kiertelyfiiliskään. Ikävää sinäänsä. Tuli siinä sitten käytyä mm. vanhiksessa, maailmanpyörässä (oli eka kerta, ja ekal kiekal olin ihan kuset housuissa ku pelkään korkeita paikkoja), mustekalassa, linnunradassa ja muutamissa muissa laitteissa. Moneen en uskaltanut oksennusfobiani takia, joten jättäydyin useaan otteeseen vahtimaan muiden laukkuja. Sokerina pohjalla Lintsistä voin sanoa että näin siellä ihan sairaan hyvännäkösen aasialaispojun.

Kotimatkalla lauleskeltiin ja soitettiin radio Novaan ja saatiin loppuen lopuks Lady gagan poker facen. Kotona oltiin jo ennen puoltayhtätoista mikä oli ihan mukavaa koska mulla oli jonkin verran tekemistä.

Anteeks jos oli vähän tökkivää tekstiä, sillä mua väsyttää sekä päätäkin särkee. Pitänee mennä nukkumaan tästä kohta.

4 kommenttia: