maanantai 21. kesäkuuta 2010

Rahankulutusta Tampereella

Terveisiä Mansesta ! Tosiaan yksin hampparoittin siellä, ja oli mukaisaa. Istuskelin hetkisen koskenrannassakin ja join jäälattea mihin rakastuin ikihyviksi. Jaarittelut saavat riittää ja nyt ostoksiin :
Aloitan esittelemällä ainoan rievun minkä tänään ostin

Eli H&M:stä löytyi tällainen röyhelöliivi, ja mun oli pakko saada sillä hinta oli vain 9.95 € En oikein tiedä minkä kanssa tätä tulen käyttämää mutta aika näyttää.H&M:stä löytyi myös samanlaiset aurinkolasit kuin mulla jo on, mutta vanhat ovat menneet rikki. Uudet oli saatava koska tykkään tästä mallista, maksoivat 4.90 €
Sulkaklipsit veivät mun sydämen ulkonäöllään. Klipsi osa mikä näkyy on paljetin tapaista ja sulat ovat ihania, olisin ollut valmis maksamaan näistä parisen euroa enemmänkin mutta 4.95 euron hinnalla ostopäätös oli tehty nopeasti.


Kun näin tän ankkurikorun JC:ssä niin tiesin heti minkä kanssa tämän ehdottomasti yhdistän, ginan raitatopin kanssa. Hintakaan ei ollut paha, 5.90 €Rakkautta ensisilmäyksellä. Aluksi tosin ajattelin että hajoitan enkä ottaisi, mutta sitten silmäilin että ketju ei ole heiveröistä tekoa joten mukaan lähti Lindexistä hintaan 9.95 € mikä mun mielestä ei ole paha tällaisesta.

Naurakaa vain, mutta musta tää on siisti ! 2.95 euron hintaan tämä lähti mukaan Lindexistä.

Sokerina pohjalla seuraa päivänlemppari ostokset:

Käsikilluttimia, mistä mulla on ollut pulaakin, mutta näiden jälkeen ei.

Niittikoru on Lindexistä ja maksoi 4.95 €
Kun näin Glitterissä noita peace-koruja niin sisäisiä riemun huutoja oli - ja paljon. Jotkut saattavat muistaa että ostin tuollaisen vuosi sitten. Hukkasin sen kuitenkin Elämä lapselle konserttiin, ja mua harmitti paljon. Mutta nyt Glitterissä oli taas näitä ja pakko oli saada. Maksoi 7.90 €
Ankkuri-ruori -koru on JC:stä. Kun ostin tän en yhtään katsonut kokoa, ja manasinkin että taatusti putoaa kädestä mutta ei ! Kerrankin tarpeeksi pieni jes, maksoi 4.90 €

Kävin myös Kenkärevossa (vai pitäskö taivuttaa repon?) no kuitenkin, koitan niitä 20 -reikäisiä maihareita. Voi että rakastuin niihin ihan kamalasti. Hassua vain että 38 koko on pieni ja 39 hippusen liian iso. Tai sitten se vain tuntui tennareiden jälkeen. Aivan varmasti tulee hankittua kesän aikana.

Oon ylpee, koska en ostanut ainuttakaan kynsilakkaa tai valkoista teepparia ! Aika korupainotteista shoppausta tällä kertaa, mutta nyt oon ihan jes koska koruja multa uupuikin. Nyt ei ollutkaan muuta juttua, joten kirjoittelemisiin.

2 kommenttia:

  1. Aww ihanan korupainotteista JA sinimäistä :--D

    VastaaPoista
  2. tosi kiva toi lindexin koru.
    ja kiva blogi sulla muuten (=

    VastaaPoista