perjantai 18. kesäkuuta 2010

Kukkanen ja persikka

(jestas olipas syvällinen otsikko)
Enpä olisi uskonut että heräisin lähes vapaaehtoisesti seitsemältä vaan siks että voisin raahautua kahdeksaksi lekurille, sen takia että on roska silmässä. Itse olin kyllä ihan epätoivon partaalla kun roska oli ollu silmässä jo kolmatta päivää. Hoitsu ei nähnyt silmässä mitään, huuhdeltii ja laitettii jotai rasvaa missä oli jotain lääkettä mikä estää tulehduksen. Roskan tunne silmästä on kadonnut mutta siirtynyt toiseen silmään, lie kuinka aitoa tuo tunne nyt sitten on. Sairas kertomus päättynyt.

Kävin eilen Vammalassa ostamassa Kaisalle synttärilahjan, ja pakko oli itsellekkin jotain haalia:

Ostin tämmöisen ruusun minkä voi laittaa päähän tai vaatteeseen, lie kuinka paljon tulee käyttettyä mutta hintakaan ei ollut paha 3.95 € Seppälä Teki mieli ostaa valkoinen, mutta aloin miettiin että kun tässä värjään hiukset punaiseksi tulee sellainen marianne karkkiviba.


Kuvasta ei näy sitten ollenkaan kuinka ihanan värinen tää lakka oikeasti on. Ihanan persikan värinen missä on kaiketi kultashimmeriä. Lakkaan sunnuntaina kynnet ! Hinta 2.95 € ja Seppälästä tämäkin on.

Tämän pienen "shoppailu" missionin jälkeen mentiin Samin kanssa kuvailemaan Vammalan voimalaitokselle. Laitan pari kolme kuvaa tän postauksen loppuun.


Tein tänään rahkakakkua ! Ohje on muuten samanlainen kuin tuorejuustokakuissa mutta korvasin tuorejuuston vain vaniljan makuisella valmis rahkalla. Voi että kun tää on hyvää, teen ihan varmasti toistekkin.

Huomenna meen Kaisan synttäreille ja oon yötäkin. Sikäli mikäli jotain soveliasta kuvamatskua tulee niin voin laitella kuvia tännekin.

Ja niihin eilisiin kuviin on hyvä päättää postaus:


1 kommentti:

  1. hyi kamala. se mun roska onneks "lähti" viimeyön, tai ainaki mun silmä tuntu ihan normaalilt tänää. tiiä sit siitäkää oliks siel ees oikeest mitää :D

    VastaaPoista