lauantai 12. kesäkuuta 2010

Ilakointia tihkusateessa

Reckless Love - Wild touch


Heipä hei ! Ihan ensiksi kiitos kaikista kommenteista edelliseen postaukseen. On mukava tietää et porukka oikeesti lukee tylsän tekstin ja vielä kommentoikin, mulle tuli hyvä mieli, koska nyt olo on nyt sellainen ettei teksti ollukkaan ihan shaissea. Saatan taas joskus kirjoitella samantapaista tekstiä, kun joku puhutteleva aihe tuleepi mieleen.
Mutta nyt asiaan :
Tänään lähdin porukoitten kanssa käymään Kokemäellä ja Huittisissa. Huittisissa poikettiin säästömarkettiin ja löysin sieltä sitten yhden kivan juttusen:

Vihdoin löysin Reckless Loven levyn ! Mua nauratti kun hinta oli 19.99 € miksi kummassa siihen ei olisi voinut vain lätkästä 20 euron hintalappua ? Tuntuu melkein luvattomalta koska tää oli 4. levy minkä tällä viikolla ostin (3 muuta levyä tulevat toivottavasti ensiviikolla postissa)

Anteeksi sutattu naama - jälleen, seuraavassa asukuvassa en suttaa naamaa I promise
Toppi - Seppälä Tunika - Gina tricot Housut & Panta - H&M
Pakko lätkästä tähän vielä silmienvammauskuva:

En tajua miksi ihmiset valittavat sateisista päivistä. Sateisina päivinä otan mun sateen varjon ja meen takapihalle miettimään syntyjä syviä ja niin tein tänäänkin, fiiliksessä mukana koira joka ei arvostanut mun ideaa että poseeraisi sateenvarjon kanssa:Olo alkoi tuntua hölmöltä istua kököttää sateenvarjon alla, kun vettä ei tullut muuta kuin ihan vähän. Sitten sain mitä loistavimman idean ja aloin heittelemään sateenvarjoa, ja tässä kuvasaldoa:


Kädettömästä bloggarista kärsivät lukijatkin: eli karmike (oliko se nimimerkkisi) kysyit käynkö Vammalassa usein niin siihen vastaan että kyllä kohtuu usein. Ok ton kysymyksen ehdin lukea siitä ja sitten hyväksyin sen lukematta koko kommenttia, ja nyt en löytänyt sitä blogista, eli jos siinä oli jotain tärkeääkin niin voitko sanoa postauksen mihin kommasit sen tai laittaa uudelleen. Pahoittelut tästä kämmäyksestä.

Sain vihdoinkin tietää minne leireille meen isostelemaan tänä vuonna ! Eli heinäkuun alussa on leiri ja elokuun puolenvälin tienoilla. Eli pääsin kahdelle kolmesta leiristä mille olin ilmoittaunut. Kieltämättä on jo pieni kutina vatsanpohjassa koska sitten pääsen ekaa kertaa isosena tositoimiin.

Eipä mulla kaippa muuta, palaillaan !

4 kommenttia:

 1. aaaw ihana koira sulla. Minkä nimine se on?

  VastaaPoista
 2. iita: kiitos

  Jenna: mun koiran nimi Ruca

  VastaaPoista
 3. Voi Ruca parkaa.. :D
  Se tosiaan ei oo yhtään innostuneen näkönen.
  Onneks ehittiin lähtee, ni Savu ei joutunut moisen rääkin kohteeksi. :)

  -Stalkkeri ;)

  VastaaPoista