lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannuksia

Toivottavasti kaikilla on ollut yhtä mukava juhannus kuin mulla !
Eilen meillä kävi porukkaa ja Satun porukka jäi yöksikin. Nyt on siis syöty makkaraa ja muita grilliherkkuja niinkin paljon, että hetki saattaa mennä että seuraavan kerran syön. Iltasella lauleskeltiin hieman singstaria ja muutenkin päivä sujui rattoisasti.

Sain muuten Satulta hieman myöhästyneen synttärilahjan:

Suloinen tassupala nominationiin ! On mukavaa kun saa täytettä, pitäis kyllä joskus itsekkin ostaa palasia jossain vaiheessa, koska nyt korussa on vasta 4 palaa ja yhtään en ole ostanut.


Tää sai mut hyppimään riemusta. Maanantaina olin jo kiikuttamassa tätä kassalle mutta mua alko huimaamaan jonossa. Joten onni se huimaaminen tässä tilanteessa. Tuli muuten katteltua jo tää ja hyvä oli yhä !

Tänään en oikeastaan oo puuhaillut mitään erikoista, Kaisa kävi ja paketoitiin Sonjan yhteinen lahja, ja tein synttäri kortin Sonjalle. Ilta varmaan vierähtää mukavasti kynsien lakkauksessa ja saunomisessa.

Seuraavan kerran postausta luultavammin siinä tiistain keskiviikon kieppeillä koska Sonja tuleepi tänne Äetsään. Eli hiljenen siihen asti.

3 kommenttia:

 1. Material allegation27. kesäkuuta 2010 klo 0.49

  Anteeks kun valitan, mutta huutomerkki tulee heti sanan perään, ei välin jälkeen.
  Oikein: Moi! Mennääks tänään biitsille? :)
  Väärin: Moi ! Mennääks tänään biitsille ? :)

  Nimim. Pilkunviilaaja

  VastaaPoista
 2. Material allegation: Kyse nyt ei ole siitä etten tietäisi. Tykkään vaan kirjottaa sen niin, koska se korostaa sen huutomerkin tarkotusta (öö mitä?)

  No kuitenkin, tiedän että teen tässä asiassa virheen, eli se ei tule vahingossa :)

  VastaaPoista
 3. Hehe leikin vähä kommenttikyyläriäkin, mäkin nimittäin jätän usein välin sanan jälkeen ennen huutomerkkiä yms :--D

  Onko toi siis oikeasti toi Jos rakastat niin hyvä leffa kuin kaikki sanoo että se olis? En oo ite vielä ehtinyt kattomaan...

  VastaaPoista