sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Kärjistetyn tekstin multihuipennus

Tarvitseeko mielenkiintoisen pukeutumisen olla aina värikästä ja onko tyylikkään asun pakko olla mustavalkoinen ? Oon miettinyt tätä oikeasti jonkin aikaa, sillä oon vuoden aikana muuttanut vaatekaapin värivalikoiman sateenkaaren väreistä mustavalkoisemmaksi.

Itse en halua kovinkaan innokkaasti pukeutua kokomustaan. Koko musta asu on helposti tylsä johtuen siitä, ettei kontrasteja ole. Itse tykkään pukeutua mustavalkoiseen, sillä mustavalkoinen asu on aina varma, eikä mitään voi oikeastaan mennä pieleen. Mustavalkoiseen asuun on mukava lisätä kaikenlaista pikku härpäkettä millä saa tehtyä asusta mielenkiintoisen. Kokomustaan asuun saa mielenkiintoa vain kultaisilla ja hopeisilla yksityiskohdilla ja siksi on musta vaativampi kuin mustavalkoinen pukeutuminen.

Värikäs pukeutuminen piristää ja tuo vaihtelua suurimmaksi osaksi harmaaseen katukuvaan. Värikkäässä pukeutumisessa on etunsa, mutta pitää huomioida, ettei sullo liian montaa väriä samaan asuun, sillä siitä syntyy helposti värikatastrofi. Värikkäiden vaatteiden pariksi on helppo pukea valkoista tai mustaa sillä ne tasapainottavat asua.

Musta ja valkoinen ovat vastavärejä ja sopivat hyvin yhteen, niin kuin muutkin vastavärit sopivassa suhteessa. Myönnän, itse olen arka vastavärien käytössä enkä käytä niitä koska en yksinkertaisesti osaa. Olen kuitenkin nähnyt, kuinka keltaisen paidan kanssa ollaan yhdistetty korvakorut, jokka on ollu sinertävän violetit, ja musta juttu toimi älyttömän hyvin.

Haluun vielä puida eri kuosit (kuosi sana on ällö). Perus eläinkuosit eli seepra ja leopardi (mua ärsyttää suuresti kun jotkut sanoo lepardi) ovat semihelppoja yhdistellä erilaisesti. Itse kuitenkin näen punaista kun näen erikuoseja yhdessä. Mun mielestä kuosit pitäs yhdistää johonkin melko yksi väriseen ylä- tai alaosaan, ja mitä yksityiskohtaisempi kuosi niin sitä yksinkertaisemmin se pitäisi yhdistää.

Mulle on nyt tullu sellanen että haluan kokeilla kaikkia uusia juttuja pukeutumisessa. Kaikkea uutta ja mielenkiintoista lähden huomenna etsiskelemään huomenna Tampereelta jonne nyt menen ihan vain keskenäni.

Tällainen oikein superkärjistelty ja only my opinion teksti nyt tällä kertaa. Tähän nyt ei ole mitään syvällisempää juttua kuin se kuinka unohdin siirtää kamerasta kuvat koneelle ennen kuin akku loppu. Eli huomenna sitten luultavammin juttua Tampereelta tehdyistä löydöistä.
Huomisiin !

1 kommentti:

  1. Mustavalkoinen asukokonaisuus on tosi usein se kaikkein helpoin, yksinkertaisen ja miellyttävin kokonaisuus mitä vaatekaapista löytyy. Ärsyttävintähän on, että jos näin kuitenkin pukeutuu, on aina niitä joiden mielestä tämä helppous on sanoinkuvaamattoman tylsää ja että asussa pitäisi olla väriä. Vaikka itekin koitan koota värikkäämpiä asuja, on se mustavalkoinen kaikkein mukavimman tuntuinen ja asu, joka ei kertakaikkiaan voi epäonnistua ja jossa kaikki vain sopii täydellisesti yhteen. Tuodaan sitä lisäkontrastia vaikka sitten punaisilla kengillä tai turkoosilla huivilla, miten vain.

    VastaaPoista