tiistai 29. kesäkuuta 2010

Tää on silti lottovoitto, torvensoitto aamunkoitto

Moikka mooi, eli Sonja oli Kaisalla pari päivää - niin olin minäkin. En ala nyt mitenkään erikoisemmin selittelemään mitään yksityiskohtia, mutta nyt muutamia kuvia:

Eli sunnuntaina kun Sonja tuli, käytiin asemalla kuvailemassa. Kun tultiin takaisin Kaisalle alkoi tää perus koitetaan toistemme vaatteita. Mua ei oikeen noi Sonjan vaatteet pue, kun oma tyyli on jokseenkin erilainen 8'D
Me nukuttiin yö teltassa ja meinasin jäätyä kuoliaaksi sinne hyrr. Yöstä kuitenkin palellen selvittiin. Maanantai aamu päivällä me (tai siis Kaisa) leipoi suklaatuulihattuja nam ! Iltapäivällä mentiin rannallekkin lähes 3 tunniksi, ja palelin sieläkin. Kävin myös kunnon uimalenkin joka jäi kuitenkin lyhykäiseksi reisien krampatessa ikävästi. Illalla Kaisalla pelailtiin, myös Cluedoa mutta siitä en sitten ottanut kuvaa. Tänäänkin pelailtiin ennen kuin Sonja lähti.

Anteeksi tällainen väkinäinen postaus, mutta en tykkää kirjoittaa näitä " flashback" postauksia, mutta ei hätää näistä päästään ! Tulossa tähän liittyen vielä lisää kuvia ja ehkä joitain videoita varmaankin huomenna.

2 kommenttia: