torstai 6. toukokuuta 2010

Barely know your name

Tata Young - Zoom


Hupsista en oo kirjotellu, mutta ei oo oikeen tapahtunutkaan mitään. Tosin koulussa ollaan saatu muutamat kokeet. Matikan kokeesta tuli 8½ josta olin yllättynyt koska kun olin tehnyt kokeen tuntui siltä että se olisi mennyt aivan perseelleen. Fysiikan kokeenpalautuksessa olin aivan psykoosissa. 9½ sieltä tuli, ei harmita mutta jäi hieman katkera maku jäi sillä nyt ei tuli fysiikasta kymppiä.



Tää alku kuukausi on ollut aika hiljaista. Mutta viikonloppuna alkaa kaikkien mukavien juttujen sarja, mikä kestääkin pari viikkoa. Viikonloppuna tosiaan Tampereelle ja ensi viikolla on synttärit ja sitten taas isosleiri. Sitä seuraavalla viikolla onkin 3 päivän leirikoulu, minkä ohjelmasta enemmän sitten hieman lähempänä. Ja kaiken tämän jälkeen hupsista vaan koulu onkin pian jo ohi.


Panta - Seppälä, Paita - Only, Housut (jotka nyt ei näy) - H&M, Liivi - Seppälä, Kaulakoru - Europehouse

Huomenna on viimeinkin perjantai, tämä viikko on ollut kyllä pitkä viikko. Hieman stressiä nyt tuo huominen terveystiedonkoe, johon suoraan sanottuna en ole lukenut nimeksikään. Ja kohta alkaa House eikä siis ehdi lukea.. Pitää kertailla sitten mainoskatkoilla.
Palaillaan

2 kommenttia:

  1. ihana toi paita *--* hehe mul kokeist tullu 6-7 tasoo : D oon iha tyytyväine ku en oo lukenu mihinkää kokeesee...

    VastaaPoista
  2. Meitin koulussa on et jos saa kokeista pelkästeen 9½-10 niin torkassa komeilee 10 ........... :D

    VastaaPoista