maanantai 27. kesäkuuta 2011

Työnarkomaani hunningolla

Moi vaan kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa!
Tämä ja eilinen päivä on mennyt aika lailla näin: töitä, töitä, töitä ja vielä vähän töitä. En ole juuri ehtinyt muuta tehdäkään kuin töitä ja missähän merkeissä tämä ja vielä seuraavakin viikko taittuu: no töitä tehdessä! Ei pitäis valittaa kun niitä on, mutta kun niitä saa paiskia sillä mitalla että sormiin tulee naarmuja. Töitten lisäksi en ole jaksanut oikein muuhun panostaakkaan, olen ollu aika hunningolla juhannuksen jälkeen: hiukset takussa, naamassa oli vielä eilenkin perjantailta peräisin olevia meikin rippeitä.
Tänään kuitenkin koitin peittää hampuusiolemukseni sisään ajamalla hameen ja pyöräilyshortsit:Huomenna taas alkaa oikeesti lämpöset ilmat ja sääennustusten mukaan ne jatkuvatkin hyvän tovin. Nyt hypin lähes riemusta kun helteet palaavat, mutta voin vannoa senkin, että manaan jo parin päivän päästä lämpöasteet maan rakoon.

Vaikka töitä olenkin paiskinut monen monta tuntia tänäänkin niin ehdin myös aloittemaan jälleen yhtä maalausta:
Sikäli ehdin, niin huomenna pitäs tasotella noi värit vähän paremmiksi ja sitten alkaa tekemään tuota pikkupiiperrystä.

Nyt vähän ohi aiheen: onko kenelläkään muulla mesessä sellasta että se ei ota mesekutsuja vastaan? Huomasin eilen, että mun mese ei ota niitä vastaan. Ei sillä, että mua kauhee lauma olisi pyytämässä mesekaveriksi, mutta silti. Eli, onkos jollain muullakin samaa ongelmaa?

Nyt suihku kutsuu, palaillaan ehkäpä huomenissa!

4 kommenttia:

 1. En ole juuri ehtinyt muuta tehdäkään kuin töitä

  ai et vai mitäs me eilenki pelattii ;)))))))9999

  VastaaPoista
 2. Ihana maalaus!

  Mun kaverilla oli mesessä tommonen ongelma, mutta sen äiti korjas ongelman jotenki, emt. Mutmut, jos et pysty vastaanottamaan mesepyyntöjä, lisää vaikka itse mun mese. : C

  kristiina00@live.fi

  VastaaPoista
 3. misä oot töissä :)))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: peilitehtaalla, mutta mä teen työt kotona :)

  VastaaPoista