torstai 16. kesäkuuta 2011

Musta tulee halppistaiteilia!

PMMP - Taiteilia


Niin kuin sanoinkin Janita oli täällä pari päivää, joten ei tullut kirjoiteltua. Hauskaa oli, katteltiin voicea & Weediä (...) ja pelattiin eilinen sadepäivä Spyroa ja syötiin.
Vähän juttua ja kuvia tiistaista, jollon käytiin Vammalassa:
Tuli käytyä Pyymäessä ja mun suunnitelma rosinamunkin syönnistä muuttui ihan normaaliin munkin. Haluan kyllä vielä mennä ihan rosinamunkillekkin. Mainoksen uhreina ajauduttiin maistamaan starbucksin kahvia ja täytyy sanoa että petyin. Kaiken sen hehkutuksen jälkeen tosta paljastui ihan frezzan makuista ehkä aavistuksen kermaisempaa kahvia. Pyh sanon minä.

Sittemmin päädyttiin Villihintaan, halvan tavaran ihmemaahan:
Ja tämä kaikki n. 21 eurolla. Noi puuvärit on aika kovia, eikä väriä meinaa irrota kauheen herkästi, mutta sopivat ainakin luonnosten tekoon ellei muuhun. Öljyväreistä olinkin haaveillut jonkin aikaa ja nyt löytyi edukkaasti vermeet että oli pakko ostaa. Laadusta en mene takuuseen, sudit eivät nyt ainakaan ole kovin hyvät, mutta ostan kyllä paremmat. Ihastuin täysin maalaamiseen kun maalasin ekan maalaukseni öljyväreillä ikinä:
...olis voinu tulla huonompikin. Ehkäpä opin maalaileen paremmin tän kesän aikana, koska mulla ei ole oikeastaan mitään tekemistä kesällä.

Koitan saada joskus kuvattua sen huonepostauksen, mutta nyt taidan hetken pienen jatkaa siivoomista, palaillaan!

1 kommentti: