keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesä alkoi virallisesti: ensimmäinen hyttysen pistos

Mikä päivä! Ihanan lämmin jopa kuuma!
Koin suurimman helpotuksen: pääsin kaikista kokeista läpi, joten voin suunnata rauhallisin mielin kesälomalle lauantaina. Enkku meni taas melko lailla rimaa hipoen 5, yhteiskunta oppi oli suurimmaksi hämmästyksekseni 8 ja matikka oli 8½ mutta todistuksessa koreilee ysi (oli pakko kattoo wilmasta numerot) samalla näin muutkin todistuksen numerot. Sydäntä lämmitti suuresti kymppi kuviksen kohdalla.

Lämpimän sään johdosta uskaltauduin pukemaan eilen tuunatut shortsit päälle:
Rättijuttu - Gina tricot, Paita - Seppälä, Kaulakoru - Only, Shortsit - Vapaa valinta (tuunattu)

Diggaaks tekin mun varpaista?

Pakko kertoa kauppareissusta koska se tuntui tosi ironiseltä ja pelkältä vitsiltä. Ajattelin, että vihdoin saan pirkan hyviä sipsejää, mutta niitä ei ollut siinä missä näin niitä maanantaina. Eka ajatus oli että niitä ei oo, mutta sitten huomasin että niitä ylimmällä hylyllä. Voin kuvitella kuinka koomisen näköistä oli kun siirsin ensin kauheen pinon siideri"koreja" ja sitten kurkottelin reippaana 155 senttisenä sipsipussia. Sain pussini ja melkein tiputin sen pahvilaatikon missä ne oli. Päivän huoh-fiiliksen koin kassalla kun mun takana oli paikallisia 97' puhumassa siitä, mikä tupakkamerkki on parasta.. Juuri näin!

Huomenna meikä hyppää 1,5 vuoden tauon jälkeen mopon ohjaustangon taakse, saa nähdä kuinka monta kertaa onnistun sammuttamaan rakkaan moponi risteyksiin ja löydänkö itteni ojan pohjalta.
Nyt voisin jatkaa novellin kirjottelua, palaillaan ehkäpä huomenissa!

6 kommenttia:

 1. Noista shortseista sen verran, että ompelitko yhtään tota reunaa, ettei ne sillain rispaantuis? Itekin pitäis katsos tuunata vanhoista farkuista shortsit, mutten tiiä kannattaisko sitä reunaa sitten ommella. :)

  VastaaPoista
 2. hilija: Itse en ommellut, käännän puntit kuitenkin aina noin, niin ei ole väljä vaikka rispaantuis.
  Henk.koht kylläkin tykkään rispaantuneist lahkeist, joten kai se on aikalailla makuasia ompeleeko vai ei :)

  VastaaPoista
 3. Okei, kiitos. :) En varmaankaan sitten ompele, koska meitsin perheen ompelukone on semmonen vanhus, joka ei oikein tykkää toimia kunnolla. : D

  VastaaPoista
 4. Oi että sul on kiva tyyli ja oot muutenki nätti :) Taisit saada uuden lukijan! (:

  VastaaPoista