perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kotipäivä

Tänään on ollut kiva, vaikkakin tylsä päivä: aamupäivällä oli upea ilma ja olihan se pakko hyödyntää hyppimällä kameran edessä vaikka päällä olikin vain kotivermeet:Oon kehittäny riippuvuussuhteen tohon hattuun! Pelastaa huonon hiuspäivän, hyvä niin koska leikkasin tossa äsken hiuksia ja näistä tuli ihme lirut. Onneksi mun hiukset kasvaa nopsaan ja nää on varmaan viimestään kuukauden päästä jo ihan jees!

Tänään mun oli tarkoitus tehdä kesätöitä koneen lailla, mutta kuinkas tässä kävikään.. Vaikka vähän jo jotain teinkin, homma heitti enemmän haaveilun puolelle. Hyvä uutinen kuitenkin on että mä löysin viime yönä hyvän työmotivaattorin, josta sitten myöhemmin kun tilaan sen joskus tässä.
Aloittelin eilen taas maalaamaan (miten niin innostuin?) ja nyt halusin koittaa missä mun osaamisen rajat menevät. Pakko sanoa että löysin ne ja nyt on pakko todeta ettei hyvältä näytä:
Tämä on oikeasti kesken. Ehkä pystyn pelastamaan tilanteen vielä tai sitten en, saa nähdä.

Vasta tänään sain aikaseks lykästää päähäni XZ 2-vaikutteisen öljyhoidon, vaikka tökötti onkin lojunut pöydällä kuukauden päivät. Zen Cafén Mies jonka ympäriltä tuolit viedään biisiä lainatakseni hiukset niin kuin heinäpelto talven jälkeen huhtikuussa, pitää hyvin paikkaansa mun hamppupehkon kohdalla. Voin kirjoitella parempaa kommenttia kun oon parisen kertaa käyttänyt.

Ps. Uusia lukijoita on tupsahdellut kuin sieniä sateella tai ainakin melkein! Kiitos paljon kaikille!
Btw löysin mun nominationin eilen, ei se ollukkaa hukassa ku 3-4 kuukautta, pitäis kattoo useemmin patjan alle.

3 kommenttia:

  1. ihana asu vaikka oiskin vaan oloasu :=) ja oot hyvä maalaan!

    VastaaPoista
  2. Heeey noi sun kotikuteetki näyttää tosi hyviltä sun päällä, tai siis ettei ne oo pahat ollenkaan! :D

    VastaaPoista