lauantai 30. tammikuuta 2010

Please let me join that fuckers

Helouu ! Tänään on ollu kiva päivä ! Aamulla vietiin mummulle puita Vammalaan ja samalla kävin vähän vapaa valinnassa shoppailemassa äidin kustannuksella:


Kynsilakanpoistoainetta (1,50 €) vaikka vanhaa on ihan kohtuullisesti jäljelläkin, mutta en tiedä mitään inhottavampaa kuin se että aine loppuu kesken.
Lumenen kirkastava mineraalikuorinta (12,90 €) Nykyinen kuorintamömmö on melko lopussa ja oon kyllä niin koukuttunut kuorintaan että olisi vaikeuksia elää ilman. Pakko oli päästä jo tänään kokeilemaan ja pika-arvionti on tämä: Hyvää, mahdollisesti parempi kuin edellinen koska: ei tuoksu niin voimakkaalle, sisältää enemmän ja pienempiä kuorintakiteitä.


Sitten luottolakkaa ! Nyt voi huoletta laittaa etuhiuksiinkin pelkäämättä että nenä kuolee tuhottoman voimakkaaseen lakan hajuun.

Kun mentiin maksaan puut mun papalle (joka asuu siis keikyässä) ni pappa oli käskenyt antaa puurahat (20 €) mulle, jahuu.


Kotona päätin vielä leipoa ! Näitten nimi oli kai capuccino con amore. Ja näistän tuli aivan hirveän kamalan hyviä *____* pakko tehdä joskus toistekkin. Ohjeen nappasin täältä.

Voi elämä, mulla ei oo vieläkään ole tutkielma aivan valmis. Tuotannosta puuttuu vielä pari juttua ja sitten johtanto ja päätäntö, lähteet, sisältö sivunumerot, kansi..... Huomenna on siis paljon tekemistä. Tuotanto hermostuttaa kamalasti, koska opettaja käski esitellä Puskalan kaikki nuorten kirjat ja hyvää päivää en oo lukenut niistä puoliakaan. Päätin ratkaista ongelman kirjoittamalla jotain takakannen perusteella mutta kattoo sitte nyt miten homma kulkee.

Viime postaukseen tuli jo hyviä aiheita mitä voisin kuvata, mutta lisää vaan tulemaan !

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Yksin usvassa niin väärällä raiteella

Ooh uusi lukija, kiitos !
Vois olla jo perjantai.. Oon ollu tän koko viikon ihan hirveen väsyny, vaikka meenkin nukkuun melko aikasin. Ehkä vitamiininpuutos tai jotain ? Tosin että semmoinen pieni koulu stressi painaa päälle, enkä ole vieläkään jatkanut mun kirjailijatutkielmaa (miten muka olen laiska?) Väsymyksen johdosta musta on kai tullut huolimaton. Eilen unohdin englanninvihon kotiin ja tänään äidinkielen vihon. Vois tulla jo kevät ja valosampi aika ni vois ehkä aktivoitua tästä.


Kädet lagaa ?

Toppi/mekko - Seppälä
Housut - Kaisan vanhat (...lindex ? )
Koru - joululahja (europehouse)

Mulle on tullu kauhee ostoshimo, mutta kun ei ole rahaa muuta kuin 20 euroo ni ei sillä sitte paljoa ostele. Eli nyt materian puolesta loppu talvi on melko köyhähkö, koska pitää säästää LM.C:n keikkaan ja leirikouluun, minkä suunnitelmista voisin kertoilla:
Eli vähän toukokuun puolenvälin jälkeen lähdetään 2 yöksi Helsinkiin. Me ollaan yötä Presidentissä, ja koska se on ihan Kampin naapurissa niin voin sanoa että sen reissun jälkeen mun rahapussissa ei ainakaan ole mitään. Mitään ohjelmia me ei olla vielä lyöty lukkoon.
Eli kevään puolella goodbye rahat.

Tähän loppuun vielä ilmoitus:

maanantai 25. tammikuuta 2010

"Kuis ammuu lehmä ?"

Ooh uus lukija kiitos !
.. Joka olikin ainut oikeesti hyvä asia tänään. Mulla on pitkästä aikaa ollu perus maanantaivitutus, joka puski kyllä päälle koko päivän. Huono-olo riivaa yhä (en ikinä siis valitta tästä) läksyt viä tekemättä. Enkun sanakoekkin huomenna että rar mutta joo ehkä angsti riittää:


Tossa eilen selailin hieman H&M:n sivuja ja löysin sieltä hieman pontenttiaalista materiaalia. Tosin tiedän ettei porukat tilaa mulle (ei sillä, en oo ees kysynyt)mutta uskoisin että vastaus olisi ei, eikä itselläkään ole rahaa neeh. Voisin niin kuvitella noi vaaleet housut ittelleni ku näyttäisin niille vähän saksia ja hiekkapaperia.
tarvisin mustan hupparin ku mulla ei oo, se sopis niin hyvin kaikkiin. tätä ehkä vois ehdottaa ?
Sitten tommonen hopeaglitter eyeliner olis niin kiva.
Viimeisenä badhairdayn pelastaja: pannat. En hirveästi välitä vaatteissa eläinkuoseista mutta asusteissa se menee hyvin, ja piristää vähän tylsempääkin asua.


Tämmönen takki/bleiseri mikä lieneekään melkein huutaa mun nimee. En vaan ole ihan varma että musta vaiko tuommoinen khakinvihreä. Itse oon kyllä kallistumassa enemmän khakinvihreänpuolelle mutta jaa en tiedä.


Oli aika haaveilu postaus. Pitää kyllä ehdottaa porukoille jossain vaiheessa josko ne heltyis tilaamaan mulle jotain njah.

Näytin tänään vanhemmille postauksille roskakoria, koska en itsekkään enää kestänyt lukea niitä. Joten jossain välissä teen mun meikkipussin sisällöstä uusinta postauksen, koska se on muuttunut nyt vuoden aikana jonkin verran.

Tälle viikolle ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia, paitsi keskiviikkona pitää käydä kakkukahvilla mummulla kun tuo täyttää 80 vuotta, ja mun pitäis korttikin tehdä. Koulujuttuihin vielä liittyen että tutkielma pitää saada valmiiksi tällä viikolla, onneks ei oo mitää muita kokeita ku se sanakoe.

Miten teillä on viikko alkanut ?

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

menee puhelut suoraan vastaajaan

Oho oon ollu vähän laiska.. Mutta viikonlopusta sen verran että eilen kävin kaisan kans pitsalla ja ku siihen jäi aikaa enne isoskoulutusta ni käytiin vielä seppälässäkin, mun itse hillintä piti enkä ostanu mitään..

Tänään oon ollu vaan kotona ja en oikein oo saanu mitään aikaiseksi. Paitsi että

Sain luettua mun toisen esitelmäkirjan tänään. Luin siis Sirpa Puskalan tarjolla TOSI rooli. Ite tykkäsin kirjasta, ja juonenkäänne oli mielestäni osuva, tosin osasin jo odottaa sitä.


Ajattelin esitellä nyt mitä mun laukku sisältää ku lähden Vammalaan, Treella tai mihin milloinkin. Olin tyhmä enkä kuvannut tavaroita samaan kuvaan joten kärsikää.




Eli laukusta löytyy aina kampa (joskus lakkakin) sekä peili ettei kavereilta tartte joka välissä kysyä onko meikit poskilla (yhy silmät vuotaa aina) Menossa mukana on myös rahapussi, mistä löytyy rahaa toisinaan enemmän toisinaan taas vähemmän.



Lähes aina mukana on myös MP3 sekä kamera.

Antakaa anteeksi nyt tökkivä postaus sillä viikon jo riivannut huono-olo jatkuu yhä >.< KIrjoittelen kun olo kohenee.

keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Happy b-day Aoi

Ette saa kuva postausta koska unohdin on parempaa asiaa. ELLI on Gazeton Aoin synttäriit ! Pikkune täyttää jo 31 vuotta.. Iso poika jo.



Anteeksi kuvan mahtilaatu.
Käytiin Kaisan kanssa kaupassa ja ostin tällaista sorbettia ? Kotona tökkäsin siihen sitten kynttilän pystyyn yey. Maku oli aika jännittävä. Sitten loppuen lopuks syötin yli puolet Kaisalle.

Oli tärkeä postaus !

tiistai 19. tammikuuta 2010

Kuva säilyy eikä mee minnekään

Paha karma vaivaa blogiani.. köh mutta ei siitä sen enempää ! Nyt on nuutunu olo koska sunnuntai iltana alko mahaa polttamaan ihan hirveesti, enkä saanu nukuttuaka paljon mitään. Maanantaina jäinkin kotiin, onneks oli helpottanu. Tänään meninkin jo kouluun, maha yhä kipeänä, mutta nytten se alkaa jo helpottaa yey ! Sairaskertomus päättyi tähän ja iloisempiin aiheeseen: posti toi kivan paketi CDON:ista:


Oujee ne tulii <3_____<3, eli siis mun skullcandyn kuulokkeet. On ihan erillaista kuunnella ku mun vanhoilla sony paskoilla (joista voin ottaa joskus kuvan todistaakseni niiden huonuuden) Ja näillä kehtaa kulkeakkin julkisilla paikoilla toisin kuin sonyilla. Maksoi 28 euroo, mutta iskä oli hyväsydäminen ja maksoi puolet.


Tän kuun alussa kun oltiin porukoitten kanssa kaupoilla iskä olisi tarjoutunut ostamaan mulle Lady Gagan levyn mutta sanoin että en tarvitse sitä välttämättä. Joten nytten vaadin että samalla kun tilataan kuulokkeet tilataan CD:kin. Eli siis the GazettE:n Stacked rubbish:in halusin. Maksoi hitusen alle 19 euroa.

Mitäs vielä, mulla pitäis olla torstaina terveystiedonkoe koska en ollu maanantaina koulussa.. Että stressaa tehdä kokeet jälkikäteen. Eli huomenna luen koe alueen läpi (yritän ainakin) Tällä viikolla olis kyllä pakko tehdä sitä kirjailijatutkielmaakin. Voi että koulu painaa päälle ärsyttävästi.

Jos muistan koitan toteuttaa päiväni kuvina postausta !

sunnuntai 17. tammikuuta 2010

In the maze without an end, hate yourself

Päätin että ku on 30 lukijaa teen taas jotain spesiaalia. Siihen on kyl viä matkaa ku lukijoita on lähteny käveleen tässä vuoden vaihteen jälkeen heh. MUTTA MÄ MUISTIN OTTAA AAMULLA KUVIA JOTEN: sunnuntai aamun pullaposken meikki postaus:

Lähtökohta: meikitön naama

Unohdin ottaa tähän pelkän kuvan mis oli eyeliner ja ripsari mutta joo.. Eli siis laitan ensimmäisenä eyelinerin ja sitten ripsarin, jos muistan. Toisena teen valkoisella kajalilla alas rajauksen. Neljäntenä laitan valkoisen luomivärin yläluomelle (?)

..Ja koska meikkaan yleensä tummasti, ni laitan meikkivoiteen ja puuterin viimisenä. Aivan lopuksi piirrän kulmat, jos jaksan/muistan.

Tämä on siis mun vakiomeikki, koska en jaksa aamuisin alkaa väkertämään mitään kauhean spesiaalia. Tämän tekemiseen mulla menee 5 minuuttia jollen failaa eyelinerin kanssa.

Tänään myös siivosin:


En ymmärrä miten saan vaatekaapin tähän kuntoon alle kuukaudessa.

Siivoamiseen meni tunti (oli vähän laiskan puoleista siivousta)
Siivouksen ohella huomasin että mun yks paita on jossain hukassa ku se ei ollu pyykkikopas tai narulla. Sitten porukat ihmettelikin että voin muistaa mun kaikki t-paidat ku niitä on.. Noh löytyipä tuo paita, sukkalaatikon alta viikattuna hehe.

Siivosin kyllä muutenkin mun huoneen, ja iskä sai vihdoin laitettua tän paikoilleen:

Sain laukuille naulakon ! Eipä enään vie turhaan tilaa laatikossa. Ei toi laukku"kasa" olisi noin paljon koholla, mutta yhdessä kassissa on pulloja mitä mun pitäs täs joku kaunis päivä viedä kauppaan.

Tähän loppuun aika kaunis (järkyttävä) kuva aamuselta

lauantai 16. tammikuuta 2010

Nyt vaienneen kertomana tarina kaunistuu

Heipsan ! Tänään oon saanut vähän aikaiseksi, vaikka en läheskään niin paljon kuin oli tarkoitus mutta mitäpä siitä, huomenna sitten !


Tänään tein muffinsseja ! Tein nää vanilja muffinssien ohjeella mutta joukkoon lisäsin yhden desin kookoshiutaleita. Tuli ihan hirmu hyviä (ja nättejä) Jos nää tekee hyvin kauppansa porukoille niin teen lisää, sillä tein näitä ihan pienen määrän, eli 14, ihan siltä varalta jos kukaan ei tykkää. Itse kuitenkin pidin näistä.

Suurin ketutuksen aihe oli tänään:

Se etten saa vaihdettua vasempaan korvaan korvista, koska et saa tota tappia irti (tai siis saisin mut en takas) Epäilen että sinne on kuivunut verta tai jotain 8< pitää ottaa irti joskus kun Satu tulee, ni on apujoukko jos en ite saa korua takasin. Oikeeseen vaihtuu kyllä jo melko sujuvasti. Ps. noi korvikset on ihanan kevyet, verrattuna mun toisiin (♥)


Rispektii mun vinolle asennolle
Paita - Only
Housut - H&M
Panta - Citymarket
Koru (joka ei näy?) - H&M


Mitäs muuta tänään.. En käynyt Huittisissa koska Sami ei saanut aikaseks lähtee heh. Mutta tein hirvittävän enkunläksy maratoonin, sekä matikanläksyt, ja oikeasti yritin siivota mun huonetta - huonoin tuloksin.
Ilta kului kivasti ku oli mättöö sipsejä ja karkkia ja kattelin Fullmetal alchemist brotherhoodia kokoajan vesiputoillen. Kahden vuoden takainen FMA hehkutus on palannut.

Huomenna koitan tehdä sen meikkipostauksen ! Jos muistan ottaa kuvia.

perjantai 15. tammikuuta 2010

Kotonas yhä valheesi ostetaan

Heipä hei ! Pitää kiittä postausideoista, toteutukseen menevät!

Tänään piti oikeasti tulla ihan fiksukin postaus mutta tämän kirjoittaminen meni vähän myöhään. Tällä viikolla ei kylläkään tapahtunut mitään erikoista tai mullistavaa. Paitsi että leikkaisn kynnet yli lyhyiksi, koska sattui niin että yksi kynsi repesi melko lailla joten ratkaisu tähän oli että kynnet lyhyiksi (kaikkia kiinnosti)

Mutta kyllä mää oon saanut jotain aikaiseksikin ! Oon saanut mun kirjailijatutkielmaa kirjoitettua lähes sivun verran mikä on mulle saavutus, koska oon vähän laiska asian suhteen. Tosin oon kyllä panostanut ainakin tän viikon paremmin kouluun, sillä oon tehnyt läksytkin illalla enkä aamulla, niinkuin mulla oli syksyllä tapana.

Illalla innostuin vähän ottelemaan kuvia, en tiedä miksi. Hiuksetki lässähtänyt ja meikit vähän kuluneet mutta tulipa muutama naama kuva otettuakin.






Näytän muuten semioudolta kun hymyilen et hampaat näkyy. Kyllästyin kesken kuvailujen siihen että näytin mangustilta ku en piirtänyt kulmia ni sitten piirsin ne. Aika kävyt mutta joo.

Viikonloppuna ei tuu ainakaan tylsää. Huomennakin on kohtalaisesti hommaa, mm. leivon, käyn huittisissa, siivoon ja teen maanantain läksyt. Sunnuntaina tutkielman teko ja siivoilua jollen saa siivottua huomenna kokonaan, sekä kokeeseen lukua (johon olisi hyvä lukea jo huomenna) Ja vielä pitäis ehtiä pussittaakkin koska tällä hetkellä oon aika peeaa kun viikolla tuli tilattua yksi juttu josta tosin maksoin vaan 14 euroa mutta silti.

Onko teidän viikonloppu kiireinen ?

tiistai 12. tammikuuta 2010

In a pedestrian paradise

Viikonloppuna ei tapahtunu sitten mitään. Lauantaina olin vaan kotona ja pussitin ja kattelin pari leffaa. Sunnuntaina taas mentiin syömään ja suorastaan hypin riemusta koska kiinnosti paljon lähteä.

Ja mitäs nyt alkuviikolle: sitä samaa mitä viikonlopulle, ei mitään kauhean tärkeetä. Tänään tosin saatiin matikan kokeet jotka oltiin tehty ennen joulua ja henkilökohtaisesti olin oikeasti hieman pettyny vaikka sain hyvän numeron: 8- Pettymys taisi johtua siitä että pari iha idioottimaista virhettä tuli siinä kokeessa tehtyä.
Tänään kotona vaivauduin tekemään mun kirjailija tutkielmaa sen verran että etsin pari lähdettä. Huomenna vois koitaa kirjoittaa jos jaksais.


Ja koska mulla ei oikeen on tänään mitään juttua niin ajattelin hieman kertoa mitä mieltä olen tästä Lumenen rasvasta jonka ostin noin pari viikkoa sitten. Itse olen sillain tyytyväinen tähän: tämä ei kirvele, ja tuoksuu hyvälle. Kuivuu iholle melko nopeasti. Ainut miinus tässä ehkä on se, että tämänkin kanssa pitää katsoa kuinka paljon tätä laittaa koska tämä levittyy todella hyvin, jos laittaa liikaa ni sitten se ei imeydy hyvin tai ainakaan nopeasti.

edit: oon vinossa ?
Seuraavan päivänasu kuvan kanssa lupaan etten sensuroi naamaa.
Huppari - Seppälä
Paita - Seppälä
Housut - H&M
Koru (jota tuskin edes huomaa) - H&M

Tällä hetkellä postausideat ovat lopussa joten nyt niitä ideoita tulemaan. Tosin meikkipostaus on toteuttamatta mutta sekin tulee sitten kun muistaisin ottaa aamusella kuvat.

perjantai 8. tammikuuta 2010

Sitten syyttää herrojen herraa

Tervehdy, mulla ei tänään kyllä oo mitään mainpoint juttua tässä postauksessa, mutta eipä ole ensimmäinen kerta.


Ja koska kaikilla huomio kiinnittyy heti punaiseen rinkulaan niin kerron. Tapahtui "pienehkö" kynnen repeäminen. Eii tää muuten olisi näin lyhyt jollen olis joutunu leikkaamaan siitä niin paljon. Toka pointti: lakkasin kynnet, ja nyt mietin miten ajattelin saada lakan pois koska laitoin kahta glitterlakkaa.. Mutta jollei ajatella pois saamisen vaikeutta niin tykkään näistä.


Pari tietääkin että cossaan Rukia Dim sceneltä. Tänään sitten kysäsin porukoilta noista hiuksista että saanko leikata. Ihme kyllä, sain luvan leikata. Sanoivat kylläkin että ihan hirveet, mutta omatpa on hiukset.

Olin tässä muutama päivä sitten kuvailemassa Samin kanssa (olinkohan maininnut asian jo ennenkin täällä?) Noh, joka tapauksessa loppuun muutama kuva:



torstai 7. tammikuuta 2010

Vaikka mustavalkoinen ois maailma

Voih, kevät saisi tulla jo.. Tai ainakin pakkanen voisi hieman laskea, meinasin jäätyä pystyyn tänään ku kävelin pysäkiltä kotiin.

Vaikka kevääseen ja lumen lähtöön on vielä suhteellisen pitkä aika, niin alan kuolaamaan jo ei-talvikenkiä.. Mulla on jopa hyvin pätevä syy siihen miksi haluan uudet kengät:

Rakkaat, jo kaksi vuotta hyvin palvelleet converseni ovat pian saapumassa tiensä päähän. JOTEN:

uusia kenkiä katselemaan. Mun on pakko saada uudet converset, ne on mun luotot.. Tiedän, tennareita saa ihan sittaristakin, mutta haluan converset laadun takia, värillä ei ole niinkään väliä mutta punaiset tai siniset olis jees.
En välttämättä hae reebokkeja, mutta jotku samantapaiset olisivat mukavat. Nämä siksi koska söpönnäköiset ja piristävän näköiset kengät olisivat mukava hankinta.

Ja vielä astetta ihanimmatrakkaus kengät olis maiharit, ja mielummin 20 reikäsinä.. Maiharit on niin siistin näköset, mutta näitä pitää kyllä kokeilla koska en tiedä sitten kuinka mohloilta näyttäisivät mun jaloissa.

Sitten vielä pari juttua mitä en varmastikkaan laita jalkaan vapaaehtoisesti

Ihan ensimmäisenä on korkokengät. Yhdet korkokengät omistan mutta ne on lähinnä vaan juhlia varten. Ensinnäkään itse en osaa kävellä hirveän hyvin koroilla ja muutenkin.. öö ei vaan mun tyyliä ?
Sitten balleriinat. Joillekkin pienempi jalkasille sopii, mutta itselläni on kuitenkin 39 - 40 numeron jalka niin ei kiitos. Lisäksi moiset eivä pysy meikäläisen jaloissa ollenkaan.

Nyt "loppukevennyksenä":
Tänään alkoi koulu. En tajua mitä oikeesti hommasin bussissa, ku tultiin koulun pihaan koska onnistuin kaatumaan bussin lattialle. Kompastuin varmaan eka omaan reppuun ja sitten vielä bussin mattoon. Oon aika taitava.

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Mulla on mun unet särkyneet

Olin Kaisan ja Sonjan kanssa Tampereella alennusmyyntejä tonkimassa. Löysin vaikka kuinka monta ihan super kivaa paitaa, vaikka mun piti välttää niitten ostamista. Mutta seuraaviin tuli rahaa vaihdettua:

JC



Ginatricot
Vaadin rispektii tän asian suhteen, ensimmäinen ostos ginasta ikinä.


H&M


Glitter



Only
Tää on kyllä niin ihana *____*
Kiitän ja kumarran ettei mulla oo mahaa koska tää näyttäis raskausmekolta jos olis:


Kuvaamatta jäi vielä yksi seppälästä poikien puolelta ostettu t-paita sekä Sonjalta saatu niin mun näkönen joululahja. Rahaa kului kiitettävä määrä, eikä ole mitään syytä/tarvetta mennä shoppailemaan hetkeen.. Jotkut kengät olis kyllä ihan jees, mutta ehkä niitä kattoo sitten keväällä.

Huomenna alkaa sitten peruskoulun viimeinen kevätlukukausi. Olen päättänyt parantaa numeroita.. Nyt ei oo tullu semmosta ku kesälomalla et haluis kouluun takasin..

Ps. Uusia lukijoita ! Kiitos ! ♥