tiistai 12. tammikuuta 2010

In a pedestrian paradise

Viikonloppuna ei tapahtunu sitten mitään. Lauantaina olin vaan kotona ja pussitin ja kattelin pari leffaa. Sunnuntaina taas mentiin syömään ja suorastaan hypin riemusta koska kiinnosti paljon lähteä.

Ja mitäs nyt alkuviikolle: sitä samaa mitä viikonlopulle, ei mitään kauhean tärkeetä. Tänään tosin saatiin matikan kokeet jotka oltiin tehty ennen joulua ja henkilökohtaisesti olin oikeasti hieman pettyny vaikka sain hyvän numeron: 8- Pettymys taisi johtua siitä että pari iha idioottimaista virhettä tuli siinä kokeessa tehtyä.
Tänään kotona vaivauduin tekemään mun kirjailija tutkielmaa sen verran että etsin pari lähdettä. Huomenna vois koitaa kirjoittaa jos jaksais.


Ja koska mulla ei oikeen on tänään mitään juttua niin ajattelin hieman kertoa mitä mieltä olen tästä Lumenen rasvasta jonka ostin noin pari viikkoa sitten. Itse olen sillain tyytyväinen tähän: tämä ei kirvele, ja tuoksuu hyvälle. Kuivuu iholle melko nopeasti. Ainut miinus tässä ehkä on se, että tämänkin kanssa pitää katsoa kuinka paljon tätä laittaa koska tämä levittyy todella hyvin, jos laittaa liikaa ni sitten se ei imeydy hyvin tai ainakaan nopeasti.

edit: oon vinossa ?
Seuraavan päivänasu kuvan kanssa lupaan etten sensuroi naamaa.
Huppari - Seppälä
Paita - Seppälä
Housut - H&M
Koru (jota tuskin edes huomaa) - H&M

Tällä hetkellä postausideat ovat lopussa joten nyt niitä ideoita tulemaan. Tosin meikkipostaus on toteuttamatta mutta sekin tulee sitten kun muistaisin ottaa aamusella kuvat.

3 kommenttia:

  1. En oo seuraillu sun blogii viel pitkää, joten en tiiä ootko tehny jo hiuspostauksen, mut jos et nii voisit harkita. :) Tarkotan siis sellasta, mis esittelet sun vanhoi hiustyylei, hiustenlaittotapoi jne. I'm waiting ;--)

    VastaaPoista
  2. päiväsi kuvina, lemppari blogit (en oo varma ootko tehny..)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi ja iita : kiitos ehdotuksista ! toteutukseen menevät, kunhan saan jotain aikaiseksi

    VastaaPoista