perjantai 8. tammikuuta 2010

Sitten syyttää herrojen herraa

Tervehdy, mulla ei tänään kyllä oo mitään mainpoint juttua tässä postauksessa, mutta eipä ole ensimmäinen kerta.


Ja koska kaikilla huomio kiinnittyy heti punaiseen rinkulaan niin kerron. Tapahtui "pienehkö" kynnen repeäminen. Eii tää muuten olisi näin lyhyt jollen olis joutunu leikkaamaan siitä niin paljon. Toka pointti: lakkasin kynnet, ja nyt mietin miten ajattelin saada lakan pois koska laitoin kahta glitterlakkaa.. Mutta jollei ajatella pois saamisen vaikeutta niin tykkään näistä.


Pari tietääkin että cossaan Rukia Dim sceneltä. Tänään sitten kysäsin porukoilta noista hiuksista että saanko leikata. Ihme kyllä, sain luvan leikata. Sanoivat kylläkin että ihan hirveet, mutta omatpa on hiukset.

Olin tässä muutama päivä sitten kuvailemassa Samin kanssa (olinkohan maininnut asian jo ennenkin täällä?) Noh, joka tapauksessa loppuun muutama kuva:4 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :) Ite en paljoa noiden poistamista miettis, kuha toivoisin et pysyy mahd. kauan.......

  Ajattelin täs, et voisikko käyttää enemmän hymiöitä. En tarkota, et joka rakoon pitäis työntää kauheitä hymiöryppäitä, mut välillä. Lähinnä sen takia, et koska veikkaan ettet tunne ainakaan suurinta osaa lukijoista, niin välillä on vaikee lukea millä mielellä kirjotat postauksias.

  Pahottelut sekavasta kommentista, oon erittäin väsyny. :--D

  VastaaPoista
 2. Tia - Kiitos :)
  Itse olen hymiöiden suhteen sitä mieltä että ne eivät oikeastaan kuulu blogiin. Kyllä, käytän hymiöitä silloin tällöin tekstin seassa mutta enempi käyttö tekisi tekstistä mielestäni sekavaa. Ja yleensä kyllä tekstistä huomaa millä tuulella on kun kirjoittaa, ja joskus kirjoitankin että oon hyvällä tuulella ja joskus ketuttaa.

  Eipä mitään, kaikkilla tulee sekavia kommentteja joskus

  VastaaPoista
 3. uih noi kynnet on söpöt,itekin kärvistelen kun yritän saada hilelakkoja pois kynsistä=yhtä tuskaa, mutta kivalta näyttävät ja se on tärkeintä ^^ ja noista hiuksista tulee iha sairaan makeat <3

  VastaaPoista
 4. Johanna: joo mullakin meni noitten pois ottamiseen 10 minuuttia. Toivotaan ainakin että hiuksista tulee hyvät sitten kun leikkaan ne 8)

  VastaaPoista