tiistai 19. tammikuuta 2010

Kuva säilyy eikä mee minnekään

Paha karma vaivaa blogiani.. köh mutta ei siitä sen enempää ! Nyt on nuutunu olo koska sunnuntai iltana alko mahaa polttamaan ihan hirveesti, enkä saanu nukuttuaka paljon mitään. Maanantaina jäinkin kotiin, onneks oli helpottanu. Tänään meninkin jo kouluun, maha yhä kipeänä, mutta nytten se alkaa jo helpottaa yey ! Sairaskertomus päättyi tähän ja iloisempiin aiheeseen: posti toi kivan paketi CDON:ista:


Oujee ne tulii <3_____<3, eli siis mun skullcandyn kuulokkeet. On ihan erillaista kuunnella ku mun vanhoilla sony paskoilla (joista voin ottaa joskus kuvan todistaakseni niiden huonuuden) Ja näillä kehtaa kulkeakkin julkisilla paikoilla toisin kuin sonyilla. Maksoi 28 euroo, mutta iskä oli hyväsydäminen ja maksoi puolet.


Tän kuun alussa kun oltiin porukoitten kanssa kaupoilla iskä olisi tarjoutunut ostamaan mulle Lady Gagan levyn mutta sanoin että en tarvitse sitä välttämättä. Joten nytten vaadin että samalla kun tilataan kuulokkeet tilataan CD:kin. Eli siis the GazettE:n Stacked rubbish:in halusin. Maksoi hitusen alle 19 euroa.

Mitäs vielä, mulla pitäis olla torstaina terveystiedonkoe koska en ollu maanantaina koulussa.. Että stressaa tehdä kokeet jälkikäteen. Eli huomenna luen koe alueen läpi (yritän ainakin) Tällä viikolla olis kyllä pakko tehdä sitä kirjailijatutkielmaakin. Voi että koulu painaa päälle ärsyttävästi.

Jos muistan koitan toteuttaa päiväni kuvina postausta !

1 kommentti:

  1. Halvalla sait nuo kuulokkeet! :O Itellä on samalaiset mutta pinkit ja makso jotai 50 euroo...D: gyaa.

    VastaaPoista