keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Yksin usvassa niin väärällä raiteella

Ooh uusi lukija, kiitos !
Vois olla jo perjantai.. Oon ollu tän koko viikon ihan hirveen väsyny, vaikka meenkin nukkuun melko aikasin. Ehkä vitamiininpuutos tai jotain ? Tosin että semmoinen pieni koulu stressi painaa päälle, enkä ole vieläkään jatkanut mun kirjailijatutkielmaa (miten muka olen laiska?) Väsymyksen johdosta musta on kai tullut huolimaton. Eilen unohdin englanninvihon kotiin ja tänään äidinkielen vihon. Vois tulla jo kevät ja valosampi aika ni vois ehkä aktivoitua tästä.


Kädet lagaa ?

Toppi/mekko - Seppälä
Housut - Kaisan vanhat (...lindex ? )
Koru - joululahja (europehouse)

Mulle on tullu kauhee ostoshimo, mutta kun ei ole rahaa muuta kuin 20 euroo ni ei sillä sitte paljoa ostele. Eli nyt materian puolesta loppu talvi on melko köyhähkö, koska pitää säästää LM.C:n keikkaan ja leirikouluun, minkä suunnitelmista voisin kertoilla:
Eli vähän toukokuun puolenvälin jälkeen lähdetään 2 yöksi Helsinkiin. Me ollaan yötä Presidentissä, ja koska se on ihan Kampin naapurissa niin voin sanoa että sen reissun jälkeen mun rahapussissa ei ainakaan ole mitään. Mitään ohjelmia me ei olla vielä lyöty lukkoon.
Eli kevään puolella goodbye rahat.

Tähän loppuun vielä ilmoitus:

4 kommenttia:

 1. kolme sun lempparijuttua, joita tykkäät tehdä ( esim syömine tms :D), kolme sun rakkainta tavaraa, kuva susta ja sulle rakkaasta ihmisestä, huonekuvia.

  VastaaPoista
 2. Ihana toppi ;)

  ps. Sulla on kiva blogi !

  VastaaPoista
 3. Joku huonepostaus olis kiva. Kuvien kera ja jos haluut oikein repästä ni sit videota mukaa!

  Ja sellain päivä kuvina olis kans kiva! Siin olis ainaki varmast kuvattavaa :)

  VastaaPoista
 4. kuva näkymästä jonka näät ensimmäitteeks aamulla! :--D

  VastaaPoista