torstai 7. tammikuuta 2010

Vaikka mustavalkoinen ois maailma

Voih, kevät saisi tulla jo.. Tai ainakin pakkanen voisi hieman laskea, meinasin jäätyä pystyyn tänään ku kävelin pysäkiltä kotiin.

Vaikka kevääseen ja lumen lähtöön on vielä suhteellisen pitkä aika, niin alan kuolaamaan jo ei-talvikenkiä.. Mulla on jopa hyvin pätevä syy siihen miksi haluan uudet kengät:

Rakkaat, jo kaksi vuotta hyvin palvelleet converseni ovat pian saapumassa tiensä päähän. JOTEN:

uusia kenkiä katselemaan. Mun on pakko saada uudet converset, ne on mun luotot.. Tiedän, tennareita saa ihan sittaristakin, mutta haluan converset laadun takia, värillä ei ole niinkään väliä mutta punaiset tai siniset olis jees.
En välttämättä hae reebokkeja, mutta jotku samantapaiset olisivat mukavat. Nämä siksi koska söpönnäköiset ja piristävän näköiset kengät olisivat mukava hankinta.

Ja vielä astetta ihanimmatrakkaus kengät olis maiharit, ja mielummin 20 reikäsinä.. Maiharit on niin siistin näköset, mutta näitä pitää kyllä kokeilla koska en tiedä sitten kuinka mohloilta näyttäisivät mun jaloissa.

Sitten vielä pari juttua mitä en varmastikkaan laita jalkaan vapaaehtoisesti

Ihan ensimmäisenä on korkokengät. Yhdet korkokengät omistan mutta ne on lähinnä vaan juhlia varten. Ensinnäkään itse en osaa kävellä hirveän hyvin koroilla ja muutenkin.. öö ei vaan mun tyyliä ?
Sitten balleriinat. Joillekkin pienempi jalkasille sopii, mutta itselläni on kuitenkin 39 - 40 numeron jalka niin ei kiitos. Lisäksi moiset eivä pysy meikäläisen jaloissa ollenkaan.

Nyt "loppukevennyksenä":
Tänään alkoi koulu. En tajua mitä oikeesti hommasin bussissa, ku tultiin koulun pihaan koska onnistuin kaatumaan bussin lattialle. Kompastuin varmaan eka omaan reppuun ja sitten vielä bussin mattoon. Oon aika taitava.

4 kommenttia:

 1. hähää luuseri kompuroitsija :----D
  noi reebokit on hianot! ja mäki haluun uudet converset, vois kattoo jos on rahaa sit leirikoulussa ostaa

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi reebokit *----* KYLLÄ KIITOSHH.

  VastaaPoista
 3. Kaisa: vielä joku päivä sinäkin kaadut bussin lattialle

  kio: yy Määkin tahon

  ceramicSTAR: Niimpä, noi on itse täydellisyydet <3___<3

  VastaaPoista