lauantai 30. tammikuuta 2010

Please let me join that fuckers

Helouu ! Tänään on ollu kiva päivä ! Aamulla vietiin mummulle puita Vammalaan ja samalla kävin vähän vapaa valinnassa shoppailemassa äidin kustannuksella:


Kynsilakanpoistoainetta (1,50 €) vaikka vanhaa on ihan kohtuullisesti jäljelläkin, mutta en tiedä mitään inhottavampaa kuin se että aine loppuu kesken.
Lumenen kirkastava mineraalikuorinta (12,90 €) Nykyinen kuorintamömmö on melko lopussa ja oon kyllä niin koukuttunut kuorintaan että olisi vaikeuksia elää ilman. Pakko oli päästä jo tänään kokeilemaan ja pika-arvionti on tämä: Hyvää, mahdollisesti parempi kuin edellinen koska: ei tuoksu niin voimakkaalle, sisältää enemmän ja pienempiä kuorintakiteitä.


Sitten luottolakkaa ! Nyt voi huoletta laittaa etuhiuksiinkin pelkäämättä että nenä kuolee tuhottoman voimakkaaseen lakan hajuun.

Kun mentiin maksaan puut mun papalle (joka asuu siis keikyässä) ni pappa oli käskenyt antaa puurahat (20 €) mulle, jahuu.


Kotona päätin vielä leipoa ! Näitten nimi oli kai capuccino con amore. Ja näistän tuli aivan hirveän kamalan hyviä *____* pakko tehdä joskus toistekkin. Ohjeen nappasin täältä.

Voi elämä, mulla ei oo vieläkään ole tutkielma aivan valmis. Tuotannosta puuttuu vielä pari juttua ja sitten johtanto ja päätäntö, lähteet, sisältö sivunumerot, kansi..... Huomenna on siis paljon tekemistä. Tuotanto hermostuttaa kamalasti, koska opettaja käski esitellä Puskalan kaikki nuorten kirjat ja hyvää päivää en oo lukenut niistä puoliakaan. Päätin ratkaista ongelman kirjoittamalla jotain takakannen perusteella mutta kattoo sitte nyt miten homma kulkee.

Viime postaukseen tuli jo hyviä aiheita mitä voisin kuvata, mutta lisää vaan tulemaan !

1 kommentti:

  1. aattelin eka et toi ihme capuccinopala mikä onka oli pahaa ku tos toi et hirveän kamalan hyvää :----D

    ooh toi kuorinta näyttää jo purnukan perusteella kivalta :----D

    VastaaPoista