keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Mayakashi

Ihan ensimmäiseksi: 1 uusi lukija ! kiitos.

Nyt ajattelin esitellä mun uuden rakkauden:
Tässä nyt on tää huppari minkä tein kässässä. Taskuun laitoin noi napit mitkä ostin vähän alle viikko takaperin sieltä Vammalasta. Taakse taas painoin peace merkin sateenkaaren värein (alin väri on oikeasti melko kirkas violetti, mutta valotus kusee kohta kerron miksi) Itse tykkäilen kovasti. Sain tehtyä tämän suuremmitta ongelmitta vaikkakin lopuksi jouduin paikkaan muutaman saumassa olevan reiän.


Sain kässästä mukaan myös tän pöytäliinan, jonka värjäsin teloilla. sainpahan hieman pirteyttä huoneeseen.

Toissa päivänä inspiroiduin tekemään kaseteista kaikkee, lopputulokset failasivat ja tyydyin sitten vain tämmöiseen. Mutta tykkäilen, koska kasetti on ihanan pirteän värinen.

Sitten se valo-ongelma. Eli kun olin alkanut kuvailee ja päätin kääntää vähä lamppua ni sitten ne sammu ja en sitten kehdannut pyytää iskää vaihtamaankaan, koska tää huone on aika karseessa kunnossa. Pitäis siivota.

Sitten muutenvaan: tää päivä on ollu aika paska ihan suoraan sanottuna. Aamulla sato ja kastuin, ja hiukset meni ihan kikkuralle. Sitten enkun sanakoe mikä meni aika hyvin kuitenkin. Matikan tunnilla en osannu, saatiin ruotsin kokeet 6+.... no ens kerralla sitten paremmin. Koulussa olin muutenkin en ihan niin pirteä.. Kotona piristyin kummasti kun pääsin kuuntelemaan gazeton uudet kappaleet Before I decayn ja Mayakashin johon rakastuin. Ja nyt on vähä blaah fiilis ku pitäs lukee ruotsin verbejä ja kiinnostaa ei niin paljon, ku oon vähän väsynyt.

Ja tähän loppuun jälleen isnpiraatio kollaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti