lauantai 24. lokakuuta 2009

Ei mitään jää käteen

Ihan ensimmäiseksi: suurensin tekstiä ja kuvia, onko parempi ?

Tänään ajattelin esitellä mun paremmat hajuvedet, mitä on huikeat 3 kappaletta. On mulla vielä 4 jotain halpis hajuvettä mitkä on vanhempia jotka eivät enää ole juurikaan käytössä mutta nyt näihin.
(Miksiköhän tää kuva näyttää likaiselta O.o no, koitetaan elää asian kanssa)

Aloitetaan vaikka oikealta.
Oriflame Cherryes - on mun uusin hajuvesi, jota en muistaakseni en ole edes esitelly täällä, kun en ole muistanut. Tuoksuu nimensäkkin mukaiselle makealle kirsikalle. Tämä tuoksu löysi luokseni syyskuun alussa.
Puma I'm going - Ensimmäinen hieman kalliimpi hajuvesi minkä olen ostanut. Tuoksu mukavan raikas,. I'm going on mun "luotto"hajuvesi, koska tuoksu ei ole hetken iholla olon jälkeen kovin vahva. Ostin muistaakseni tämän tämän vuoden alkukeväästä.
Lacoste touch of pink - Tänä vuonna laivalta ostettu hajuvesi. Tuoksu on ihanan makea ja pehmeä. Tuoksu ei juurikaan muutu iholla, paitsi tietenkin laimenee. Touch of pink on varmaankin tämän hetkinen hajuvesi suosikkini.

Siinäpä oli pienimuotoinen esittely hajuvesistäni. Olen jo kaavaillut että pyytäisin Puman Flowing hajuvettä joululahjaksi.

Tänään en ole varmaan tehnyt paljon muuta kuin dataillu ja kattonu Maameren tarinat leffan, joka oli mulle positiivinen yllätys. Alussa luulin jo, että aivan tylsä leffa tulossa, mutta kunhan päästiin vauhtiin niin johan parani. Nytten kun oon kattonut tän leffan, haluan lukea sen, päätin että aloittelen lukemista tänään, kun hyllystäni löytyy tiiliskivi kirja jossa on kaikki 4 osaa.

Seuraavaan postaukseen koitan saada enemmän kuvia.

2 kommenttia:

  1. misttä toi kirsikka hajuvesi on? =) ihana pullo :p

    VastaaPoista
  2. iita: se hajuvesi on tilattu oriflamnelta

    VastaaPoista