maanantai 19. lokakuuta 2009

Epäiletkö milloinkaan että et jaksaisikaan niellä enempää

Hienoa kävin tänään lääkärissä. Kuulemma mulla on kliininen keuhkoputkentulehdus ja silmätulehdus.. Määräsi jotain silmätipoja ja jotain ihme pillereitä, mistä mulle tulee huono-olo. Käski palata takaisin jos vielä nousee korkea kuume.. Että näin, ja huomenna istun 2 tuntia pukkarilla tekemättä mitään, koska en voi osallistua liikkatuntiin. Huoh toivottavasti tää flunssa lähtisi.

Muttamutta, tänään ajattelin kertoa henkilökohtaisen mielipiteen muutamasta rasvasta mitkä omistan.

Tosiaan tämän ostin perjantaina. Koostumukseltaan tämä on ohkaista - levittyy helposti, eikä rasvaa tarvita paljoa koko naaman rasvaamiseenkaan. Haju mieto, tuoksuu joltain kasvilta. Itselläni kirpaisee ihan vähän levittäessä, voi tosin johtua kuvasta ihostakin, kuivuu nopeasti ja jättää mattapinnan, käytä päivittäin aamulla meikin alla ja illalla juuri ennen nukkumaan menoa. Voin suositella tätä kaikille joilla on hieman kuiva iho, koska tämä ei ole liian rasvaista - ei aiheuta mitään nyppyjä yms.
Ehkä paras käsirasva mitä mulla on ollut. Tuoksuu hyvältä ja on koostumukseltaan ohkaista ja kuivuu käsiin nopeasti. Tosin tämä ei kosteuta käsi aivan kamalasti joten pitää muistaa käyttää joka ilta. Miinusta ehkä myös siitä että kun on rasvannut kädet niin kansi on epämiellyttävä laittaa kiinni ja kanteen jää rasvaa.
Tämä on varmaan tarkoitettu aivan järkyttävän kuivalle iholle. Koostumukseltaan paksua ja vaikuttaa melko rasvaiselta, itselläni aiheuttaa pientä näppyä, jos käytän päivittäin, varmaan ainakin talvisin hyvä käyttää meikin alla kun iho kuivuu entistä enemmän. Hajuton, ja hellävarainen rasva muuten. Eli suosittelen niille joitten iho on hälyttävän kuiva, muille vain silloin tällöin käytettäväksi.

Joo, tämmöinen, ei kylläkään kauhean kattava pienimuotoinen arvostelu. Toivottavasti oli mukava lukea.

(pahoittelen kuvan heikköa laatua)
ps. koira tuolla takana 8)


Korut: panta - citymarket kaulakoru - H%M
Huppari - kirppari
T-paita - Vero moda
Housut - H%M

Mulla on joitain postausideoita, mutta: haluan kuulla postausideoita

ps. uusi lukija ! kiitos 8)

2 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu tällä blogilla, tosi pirtee toi vihree~
    JA söpö (lapin?)koira :D

    VastaaPoista
  2. !da: kiitos ! paitsi koira ei ole lapinkoira vaan shetlanninlammaskoira

    VastaaPoista