perjantai 18. toukokuuta 2012

Töyhtöhyyppä Tampereella

Lähdin sitten aamulla kohti Tamperetta, vaikka käväisikin mielessä, että olisin jättänyt menemättä. Onneksi en jättänyt menemättä, vaikka jossain asioissa epätodennäköisyys olikin kanssani. Joka tapauksessa oon tyytyväinen ostoksiini:
Lähdin hakemaan punaisia Converseja, mutta tulikin ostettua monen mutkan jälkeen valkoiset. Ensinnäkin en löytänyt punaisia consseja. Noh ajattelin sitten, että ihan hyvin pärjään näillä vanhoilla vuoden ja astelin sitten skopunkteniin ja kelasit et ostan parit basic tennarit. Kauhistuin että ne tuntuivat älyttömän tönköiltä jalassa ja kelasin et "ei hitto, tarviin Converset" Sitten käppäilin toiseen kauppaan ja kun mikään räikee väri ei sytyttänyt niin päädyin valkoisiin. Jos totta puhun, en muista koska viimeksi kenkien ostaminen olisi ollut näin hiton vaikeaa!

H&M:stä mukaan tarttui huppu t-paitajuttu. Voitte vaan kuvitella mikä oli mun reaktio, kun kävelin Tampereen uusiutuneeseen H&M:n! Kesti varmaan 10 minuuttia löytää sovituskopit, hyvä minä!

Puolivahingossa ostin housutkin Gina Tricotista. Sattumalta löysin 24-kokoiset housut, jotka on yleensä loppu tai sitten en vaan jaksa tonkia. Aattelin sitten mennä ajankulun vuoksi kokeilemaan ja taisin vähän rakastuakin näihin! On niin harvinaista, että löydän näin sopivan kokoiset housut.
Reissulta tarttui mukaan myös alusvaatteita & saippuaa. Nyt on vähän rahaton olo, mutta lyhenipä hankintalista edes vähän.

Ps. Virittelin tuohon sivuun kyselyn, arvostaisin jos vastaisitte :)

6 kommenttia:

  1. nuohan on jo nyt ihan liian isot, imo farkkujen pitää olla reilusti napakat kun ostaa niin ne ei sit löysty ihan muodottomiks... odotan sitä kuinka alat valittaa että noistakin farkuista tuli liian isot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän, mutta 23-tuumakoko on aika kiven alla, oli kauppa mikä tahansa! Ja onhan sekin mahdollista, että saan kerättyä lihaa jalkojen ympärille (yh kuulostipa ällöltä :'D)

      Poista
  2. Äänestin. :---3 Ihanat noi converset.

    VastaaPoista
  3. noi valkoset converset on kyllä kivat - tennarit ei oo yhtään mun tyylisiä, mutta noi on kyllä nätit! :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on kans noi valkoset conssit hankinta listalla. Kun vaan pääsis kaupoille niin ne olis jo mun!!

    VastaaPoista
  5. Valkoinen hankala väri, mut sopii siulle. Rakastan tota hupparia tosin! : ) Ja ihana blogi, keep rockin'!
    Kat

    VastaaPoista