perjantai 4. toukokuuta 2012

Longboard!Tänään sain stten kotiin haluamani lonkun alias longi aka longboard, miten vain. Alunperin suunnitelmissa oli ostaa ihan vaan perusskeitti, mutta sitten mut puhuttiin ostaan longboard. Itsehän en tiedä laudoista juur mitään, mutta sopivaa lautaa ja kauppaa etsiessä oppi peruslautasanaston. Päädyin siis ostaan Lush Stallion -laudan Offshoresta. Maksoin laudasta postikuluineen 200 euroa. Olisihan sitä voinut käyttää ne rahat toisinkin, mutta oon valintaani enemmän kuin tyytyväinen! Saatoin myös olla perjantain parasta viihdettä, kun kävin ensi kerran lautailemassa..

Mua jäi kalvamaan (hah oonpa hauska) tämä kenkäasia, joten haluan selvittää tämän. Oheen otin loistokkaan kuvan siitä kun seison aivan normaalisti kengillä:
Anonyymi:
 ei toi oo pelkästään nilkoista, vaan kantapäässäkin on reilu 5cm vapaata joka kertoo ihan liian isoista kengistä :D ei tommosilla ole mukava kävellä ja ne vaan hävii kaappiin ja se että jos sun kengän koko on normaalisti 39 niin ei tarkoita sitä että 39 ois aina sopiva haloo... ja kenkien pitäisi kyllä olla nilkan päältäkin tiukat kun ovat tuollaiset nauhat, muuten ne vain hölskäisi jalassa
Oon tässä nyt sellaiset 5 vuotta elänyt lähes samankokoisen jalan kanssa ja tiedän, että mun kengät koko on 39-40 ja löytyy yhet 41 kengätkin, jotka ovat täysin sopivat. Huvittaa kun sanoit, että kengässä jää 5 senttiä vapaata, mutta itse näen vain hieman yli sentin vapaata, joten koko 38 olisi auttamatta liian pieni ns. pituudelta

Ostin viime vuonna H&M:ltä divided korkkarit, joissa oli prikulleen sama ongelma kuin näiden kanssa, mutta sille oli sentään pystyi tekemään jotain, sillä niissä oli soljet. Oon jo tottunut siihen että kengät ovat järjestään minulle väljiä. Testasin joskus vitsillä kaverini uggeja, jotka oli kokoa 36 ja nekin olivat väljät nilkan kohdalta.

Väljyyden kanssa oppii elämään, enkä ole lähdössä skeittaamaan tai juoksemaan maratonia näillä kengillä.
Nyt olen sanottavani sanonut tästä kenkäasiasta ja jos yhä jotkut on sitä mieltä, että ostin liian isot kengät, niin olkaa ihmeessä! Tehkää aiheesta keskustelu Demiin jos siltä tuntuu, ainakin tiedän itte miten asiat ovat.

Nyt painelen nukkumaan, huomenna, tai oikeastaan tänään, on herätys yhdeksältä, sillä pitää rientää kymmeneksi koululle ilmasutaidon näytelmän harkkoihin!
Hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. edellisissä kuvissa rako näytti paljon isommalta

  ja uggien kuuluu olla löysät nilkoista................................................................... ihan sama vaikka pukisit 34 koon uggit nekin on todennäköisesti väljät......... kelle tahansa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..noh uggi-tietämykseni saattaa olla vähän heikkoa, koska en sellaisia omista. Joka tapauksessa pystyn kävelemään noilla kengillä, joista maksoin n. 15 euroa, joten en mene vararikkoon vaikka kengät jäisivät vähemmälle käytölle.

   Ja kaikki anot jotka nyt ovat kenkäpuintiin osallistuneet niin sovitaan, että homma nyt selvä! (:

   Poista
 2. Hieno lauta ! :-------)

  VastaaPoista
 3. Sori nyt tulee kenkä kommentti, mut tää nyt ei oo kyl mitään inisemistä vaan mulla on ihan ehdotus tilanteen parantamiseksi. :D Onks toi kangas kauheen jäykkään? Tuonne taaksehan voisi tehdä myös sellaisen nyörityksen.. Muistaakseni Mungo-Anna tuunasi joskus saappaiden löysän varren tekemellä nyörityksen taakse. :)

  VastaaPoista
 4. Hitto unohin viel lisään tän: MÄ HALUUUN KANS TUOMMOSEN LAUDAN1!!!!

  VastaaPoista
 5. Oon ihan kamala oikeesti ja unohdan laittaa kaiken samaan kommenttiin, mutta siis joo kyllä uggeissa on aika löysä varsi, mutta ei se nyt varsinaisesti valukkaan vaan pysyy ylhäällä ittestään. Tietysti ei sen tarkotus übertiukkakaan oo olla..

  VastaaPoista
 6. Tuonks mä huomenna sulle testiin ne gothikan maiharit?
  Jos ne käy hyvin, ni saat ne vaikka ennakkosynttärilahjaks.. :)

  VastaaPoista
 7. Aaw. Aivan ihana toi lauta♥ tiesin tosta jo mut en arvannu noin mahtavaksi! (:

  VastaaPoista
 8. asiallinen blogi! jos lonkkarikuva kiinnostaa, kannattaa seurata meijän blogii täs kevään ja kesän mittaan. :)

  VastaaPoista