sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kipua ja kenkiä

Sunnuntai-iltaa! Lätkän saralla ollaan selvitty Slovakiasta ja Diandra voitti Idolsin. Tänään sain Satulta vähän aikaistetun synttärilahjankin:

Aika ihanat etten sanois! Kengät ovat siis Satun vanhat, mutta koska kengät ovat jääneet vaan nurkkaan lojumaan, niin mä sitten sain ne! Vartta näissä on niin, että ne peittävät pohkeet ja korkoa on päälle 10 senttiä. Tykkään huimasti, sillä en ole mikään siistit avokkaat -kenkätyyppiä, eivätkä avokkaat pysy edes mulla jalassa, koska on niin kaponen jalka.

Kipu on ollut läsnä tuosta puoli yhdestä lähtien, kun menin lautaileen hammaslääkärin pihaan. Tuli siinä tehnyä tuttavuutta asfaltin kanssa ja niin muksahdin maahan niin että kämmenissä on nyt hentoinen asfaltti-ihottuma ja vasen puoli alaselästä on kevyesti turvonnut. Iltapäivällä olin Jontun kanssa lautailemassa särkylääkkeen voimalla ja tuntuma hommaan alkaa oikeasti syntyä! Aamupäivän toilailuista ei ollut kuin muisto ja homma alkaa kirjaimellisesti rullata paremmin. Kyllä mä vielä opin!

Nyt kuitenkin hilaan itseni suihkuun ja sitten pohdin miten pystyn nukkuun alaselkäni kanssa. Palaillaan varmaan tiistaina!

2 kommenttia:

  1. Uuu kivat kengät. :---D Onko Satu on joku sukulainen vaaaai kaveri vai häh?

    VastaaPoista