maanantai 14. toukokuuta 2012

Repsahdus ja leffaan retkahdus

Nyt on sitten synttärit juhlittu! Tuli sitä vietettyä lauantai-sunnuntai välisen yön kavereitten kanssa baarissa valomerkkiin asti. Hauskaa oli ja taatusti ilta oli sellainen jota en vähällä unohda. Saatoin järkätä niin kaverille kuin itsellenikin "pienen" yllätyksen, mutta eipä siitä sen enempää.


Repsahdukseni koski mun vaalea leipä -ja limsalakkoa. Ihan vaan oman hyvän olon takia lakkoilin näiden suhteen, sillä ruisleipä ja ihan pelkkä mehu sopii mun vatsalle paremmin. Koitan nyt tuhota sämpylät nopsaan ja olla ilman limsaa tai ainakin vaihtaa sen vissyyn.. Saattaa takana olla piskuinen kroppa kesäkuntoon loppukirikin.
Ostin itsellini jo torstaina synttärilahjaks Burleski-leffan vihdosta viimein, eikä hetkeäkään liian aikaisin! Leffa oli ihan loistava, visuaalisesti etenkin ja lähes kaksi tuntia kauniita naisia ja upeaa puvustusta. Suosittelen leffaa kaikille, jotka sitä eivät ole vielä nähnyt!

Kieltämättä mun olis ollu parempi olla katsomatta leffaa tänään ja tehdä koulujuttuja. Nyt on vähän sellainen fiilis, että hukun koulujuttuihin ja lisäksi oon unohtanut varmasti osan mitä pitäis tehdä. No koitan tässä jääkiekon ohella tehdä koulujuttuja! Toivotaan nyt että pojat tuovat voiton kotiin tästä pelistä!

2 kommenttia:

  1. Noi juustosämpylät on hyviä ! ;---------3 Niin oisko tota asukuvaa tulossa piakkoin? ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan laittaa asukuvaa mahdollisimman pian, ehkä huomenissa, sikäli jaksan aamulla ajatella tippaakaan mitä laitan päälle :D

      Poista