perjantai 11. toukokuuta 2012

18

Skid row - 18 And Life


Tuli tänään sitten mittariin tuo 18 vuotta! Ei todellakaan tunnu siltä että olisin täysi-ikäinen, mutta ehkäpä totun ajatukseen. Pakollinen papereitten vilautus kaupassa ja niin ikään pakollinen kuva kämäsestä siideri pullosta (ei tule todellakaan tavaksi) tuli suoritettua. Lisäksi tulipa sitä myös kuitattua wilmasta poissaolot ja erosin kirkostakin.

Huomenna tuleekin muutama sukulainen kahville, lähinnä porukkoitten pyynnöstä ja mahdollisesti lähden katsastamaan kaverin kanssa naapurikaupungin baarin. Tämä ilta sen sijaam kuluukin jääkiekon, suklaan ja jääkiekon parissa.

Ps. Leikkasin eilen etuhiukset takaisin, kun ärsytti kun etuhiukset roikkuivat silmien edessä. Typerää kysyä, mutta kysympäs silti: miltäs näyttää?

6 kommenttia:

 1. ONNEA! Ja onnea myös kirkosta eroamisesta, itse erosin myös 18v-päivänäni. 8)

  Otsatukka on söpö!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. No syitä eroamiseen on monia, mutta oon aina (pikkusenakin) pitäny raamattua suurena satukirjana eli en ikinä ole uskonut jumalaan, vaikka seurakunnan leireillä viihdyinkin. Isoskoulutuksen keskeytettyäni (jätin kesken koska pää ei kestänyt uskonnollista juttua) en muista koska viimeksi olisin edes käynyt kirkossa.

   Lisäksi niin kauan kun kirkko ei suostu vihkimään homopareja, en näe syytä kuulua kirkkoon edes kirkkohäiden takia (välttämättä en kyllä haluaisi kirkkohäiti jos ylipäätään haluun mennä naimisiin) Lisäksi kirkko instituutiona on jokseenkin homovastainen, enkä halua kuulua mihinkään "ryhmään" joka kieltää mut.

   Sekava ja pitkä vastaus, mutta toivottavasti vähän avarsi syitä kirkosta eroamiseen :)

   Poista
 3. onnea ja heitin sulle blogihaasteen :>
  http://yellowisalwaysyellow.blogspot.com/2012/05/challenge.html

  VastaaPoista