tiistai 22. toukokuuta 2012

Ei kohtaloita määrää muut, tähtäimessä on taivaat, kuut

Pokémon  - 2.B.A. Master


Jotkut sanovat, että ovat kasvaneet Potterin kanssa. Mä oon kasvanut Pokémonin kanssa ja vissiin oon vanhentunut henkisesti yhtä paljon Ashin kanssa - ainakin Pokémonien suhteen. Vaikkei 14. kausi olekkaan lähellekkään niin hyvä kuin vanhemmat, niin katson joka lauantai pokemonin katsomosta (koska en ikinä herää niin aikaisin, että näkisin sen suoraan telkkarista).

Voisin sanoa, että tunnistan vanhimpien kausien jaksot ulkoa ja valehtelematta voin sanoa että muistan kevyesti yli 250 pokemonin nimen. Pikachu, cyndaquil, magmar,  scyther, spinarak, eevee, umbreon ja onhan näitä! Lisäksi multa menee kevyesti hyökkäysten nimet, kuten volttackle, razor leaf, ember, fury cutter. En tietenkään ole unohtanut legendaarisia suomennettuja hyökäyksiä,  kuten kehopusku, piiskansivallus, leikkuulyönti ja sokerina pohjalla siemensyöksy.

Porukoita huvitti suuresti, kun pyysin synttärilahjaksi Pokemon heartgold peliä. Iskä oli vaan "haha, likka täyttää 18 ja pyytää lahjaksi pokemonpeliä!" Vähän tuli sellanen anteeks, oon pokemonsukupolvea -fiilis.

Saattaa olla, että joku tulee kommentoimaan tähän tyyliin "lol joku pokemon", mutta ei se mitään! Musta vaan tuntui hauskalta tehdä tämmönenkin merkintä väliin.

Ps. Tietääkös kukaan, mistäs pokeleffasta oon otsikon repässyt?

6 kommenttia:

 1. jeee pokemon ♥ mieki oon kasvanu noitte ihanien otusten kanssa ja tälläki hetkellä pelailen konsolilla :D:D

  VastaaPoista
 2. pokemonit <3 Aivan parhaita!! =D

  VastaaPoista
 3. Voi kun sä oot taitava piirtään ! :-----D ♥

  VastaaPoista
 4. Ite en kauheesti pienenä kattonut pokemonia, mutta nyt oon alkanut kiinnostua siitä. Etenkin pelien muodossa. Voin myöntää, etten kovinkaan monen nimeä muista, mutta ei se mitään, enköhän mä vielä jotain opi :3

  VastaaPoista