tiistai 15. toukokuuta 2012

Se on täällä taas!

Tiistai-iltaa kaikille!
Täytyy myöntää, että kevätväsymys painaa pahasti päälle. Oon koittanut tässä koko illan väsätä englannin tiivistelmää, mutta enpä ole saanut juuri mitään aikaiseksi. Noh, onneksi on enää huomenna koulua ja sitten on 4 päivää vapaata (...jotka tosin kuluu melko koululäheisissä merkeissä)
Eilen multa toivottiin asupostausta ja tässäpä se tulee:
Täytyy myöntää, että mulla on ollut ikävä rikottuja sukkahousuja! Rikoin nämä tosin vasta koulussa, kun turhauduin matikan tunnilla, mutta joka tapauksessa.

Kevätväsymyksen lisäksi jokakeväinen vaatekriisikin on saapunut! Olisin vaihteeksi valmis uusimaan vaatekaappini sisällön lähes kokonaan. Oon selaillu nyt jonkin aikaa lookbookkia ja etsinyt grunge, rock ja hippi -henkisiä juttuja. Lisäksi oon kyyläilly nettikaupoista tosi himmeitä vaatteita.. En oikeesti uskalla lähtee kaupoillekka enää, tiedä mitä sieltä raahaan kotiin!

Tuleeko muillekkin keväisin vaatekaapin ja tyylin uudistusvimma?

5 kommenttia:

 1. Mulla on aina keväisin kauhee vaatekriisi ja ties mitä. Mikään ei riitä, mikään ei kelpaa ja jos kelpaa niin en osaa yhdistää ja aaargh. Kauhiaa >:o

  VastaaPoista
 2. Mulla on melkee päinvastoin! Kesällä ja keväällä tuntuu, että asuihin riittää inspistä joka päivälle!! Talvella taas on usein jotain farkut + neule juttua joka päivä. Ah ihana kesä!<3 Vaikka tietty sit jossain vaiheessa rupee jo kaipaan talvea. Myös syksy on musta tosi kivaa aikaa pukeutumiselle, kun ei oo liian kylmä, muttei kuumakaan. :p

  VastaaPoista
 3. joo mulla tulee aina toi vaatekaapin uudistus vimma :D! tosi kiva tää sun blogis :))!

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista