torstai 3. toukokuuta 2012

H&M:n tilaus

Nyt on sitten se ruotsin koe tehtynä.. Se on eri asia sitten miten se meni. Tänään oli kuitenkin pirstävää kun H&M:n paketti oli saapunut:Hetken mietin, että olisin kuvautrtanu topin henkarissa, mutta ajattelin ei se mitään vaikka vähän väsyneen ja muuten räjähteneen olemukseni jaan blogiini. Hävettää myöntää, mutten enää muista mitä mikikin maksoi, mutta tilaus maksoi kokonaisuudessaan 40 euroa, mutta sen muistan, että kengät ja laukku oli alennuksessa alle 15 euroa.

Vaikka tämäkin tilaus piristi päivää niin odotan huomista kuin kuuta nousevaa, sillä haen Huittisten matkahuollosta paketin ja toivon huomiselle sateetonta keliä.

7 kommenttia:

 1. Nuohan kengät on liian isot. o_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin et joku tulee sanoon noin :D asia on niin et kengän numero on 39, eli aivan sopiva, mutta koska mun nilkka on niin ohkanen, niin lähes järjestään kaikkien kenkien varret on liian väljät.

   Jos kengät istuis nilkkojen kohtaalta niin kengät olis muuten auttamattoman pienet. En tykkää et mun jalka on melkein iso suhteessa mun muuhun kokoon, mutta minkäs teet :Dd

   Poista
 2. Ihana toi tokan kuvan paita ja noi kengät ! ♥

  VastaaPoista
 3. ei toi oo pelkästään nilkoista, vaan kantapäässäkin on reilu 5cm vapaata joka kertoo ihan liian isoista kengistä :D ei tommosilla ole mukava kävellä ja ne vaan hävii kaappiin ja se että jos sun kengän koko on normaalisti 39 niin ei tarkoita sitä että 39 ois aina sopiva haloo... ja kenkien pitäisi kyllä olla nilkan päältäkin tiukat kun ovat tuollaiset nauhat, muuten ne vain hölskäisi jalassa

  VastaaPoista
 4. Haluaisin huomauttaa, että eka anonyymi ei ole sama kuin toinen. Nimim 1. anon.

  VastaaPoista
 5. Noi kengät on jotenki samalla aikaa tosi ihanat ja samalla tosi kamalat :'D Voiko se olla mahollista? :OO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin itte että ne on niin kamalat, että ne on jo ihanat :D

   Poista