perjantai 25. toukokuuta 2012

Koeviikon henkireikä

Jettblack - Two Hot Girls


Tämä koeviikko on ollut aivan kamala! Tai stressaava, mutta oma vika, koska en oo hoitanut hommiani ajoissa. Onneksi on enää kaksi koetta jäljellä. Ilman koeviikkoakin mulla olis vissiin ollut kurja fiilis, mutta Jettblack -nimisen bändin löytämisen lisäksi on tässä viikossa ollut muutakin hyvää:



Oon käynyt lähes joka päivä lautailemassa! En osaa tehä mitää spesiaalia, enkä uskalla laskea alikulkuunkaan vielä, mutta meno alkaa olemaan vakaampaa ja nopeampaakin kuin aiemmin, joten meno alkaa oleen mielekästä. Lisäksi ilmat ovat suorastaan huutaneet ulos edes hetkeksi, niinpä eipä muuta kuin lauta alle ja menoks!



Oon tylsä ja oon lautaillut vaan samaa reittiä, mutta oon ihan totaalisen ihastunut yhteen rantaan mikä on vähän pusikossa. Vaikka pidän kaupungeista todella paljon ja oon jo fiiliksissä kun parin viikon päästä on Mötley Crûen keikka Helsingissä, niin rakastan jokea tai siis vettä todella paljon. En tiedä mikä siinä on, mutta vesi elementtinä saa mut rauhoittuun.
Mua jollain tasolla ahdistaa se, että on sateita tulossa. Tykkään sateesta ja sateen jälkeisestä tuoksusta, mutta karmii että jos on kamalan sateista monta päivää niin ei pääse lautaileen. Viilenevä sääkin vähän harmittaa, vaikka kyllähän sen tiesin ettei sää tällaisena voi pysyä. Noh saanpahan lievästi venähtäneen jalan kuntoon ja eiköhän kevyesti kärähtäneet hartiatkin toivu.

1 kommentti: