lauantai 18. syyskuuta 2010

Miks en syntyny merirosvoksi

Mötley crüe - Too young to fall in love

Oho, on tääkin päivä taas vierähtänyt nopsaan näin historian parissa. Tosin pidin mä siinä lähes 3 tunnin tauon kun katselin ton Pirates of the Caribean - Maailman laidalla. Täytyy sanoo että on se on kaikista huonoin noista kolmesta. Noh tuli sekin sitten katsottua toiseen kertaan. Eilen tuli vietettyä iltaa taas tuon kuolleen miehen kirstun parissa. Miks en voinut syntyä merirosvoks?
Mun kynnet on tässä kunnossa nyt. Uskokaa pois, ne on ollut tän syksyn aikana kurjemmassakin kunnossa. En ymmärrä mikä muhun meni jossain välissä kun aloin taas mystisesti pureskelemaan kynsiä, onneksi pystyin irtautumaan siitä tavasta nopsaan. Tää viikko on ollu kynsille oikein tehohoitoviikko, oon rasvaillut niitä ja laittanut kaiken maailman kynsimömmöt ja nyt ne on jotakuinkin kuosissa. Kyllä mä viimeistään joulun jälkeen kykenen nuukuudeltani ostamaan NailTekin hoitolakan jolla laitan kynnet lopullisesti kuntoon.


Mun yhdelle kaulakorulle kävi vähän köpelösti tänään. Tosin, totesin että ton saa hyvinkin korjattua, kunhan saisin vaan aikaiseks.

Ens viikolla hiljenen blogin puolella hivenen sillä mulla starttaa eka koeviikko. Oon kylläkin kehitellyt parikin postausjuttua jotka ajattelin tänne laittaa viikonaikana, ettei tää ihan näivety. Kuitenkin jos jollain teistä sattuis oleen jotain ideaa mitä muuta voisin postailla sillä viikolla, niin ehdotelkaa ihmeessä!

1 kommentti:

  1. Oot oikiassa, Maailman laidalle on huonoin POTC leffa :c

    VastaaPoista