tiistai 28. syyskuuta 2010

Kuuma ilta

Vaikka puhuinkin eilen etten postailis ennen torstaina niin kuinkas kävikään. Tänään oli itteni mielestä niin kiva asu, ja hyvin tässä ruotsin lukemisen ohella ehtii niin mikäs tässä sitten.Liivi - Seppälä, Tunika - Only, Huivi - H&M, Sukkahousut - Seppälä, Koru - Seppälä
Tää pöllö -kaulakoru vois tuottaa onnea, ainakin tää huokuu hyvää fiilistä. Huomenna selvitetään onko tällä moisia kykyjä tuoda mulle onnea kun on ruotsinkoe. Kuvassa näkeekin kynsien nykyisen lakkauksen mutta otan niistä sitten erikseen kuvan kunhan jaksan siistiä vierustat tai jos yli päätään muistan.
Tänään oli varsin ratkiriemukas päivä koulussa, vaikka äikän kokeen jälkeen olo olikin vähän sellainen että mitä ihmettä. Ruotsin pohjatunnit oli melko hupaisia, koska ruotsinopettajalla on hauskoja lausahduksia kuten "tulee kuuma ilta jos ei ole opetellut sanoja joka kerraksi." Se ei nyt näin kirjotettuna kuullosta niin huvittavalta kuin livenä. Pohjatuntien jälkeen mentiin Kaisan taas vapikseen josta löysin sitten mun äikänaineen. Aloin miettii vaa et ei hitto,mahtaa joillain muilla lukioalaisilla ollu hauskaa sikäli on sen lukeneet. Syvästi tosin toivon että siihen ei oltais ees koskettu. No jaa, nyt kyseinen aine on mukavasti kansiossa.
Eilen piipahdin ulkona vähän kuvailemassa, koska oli mukavan aurinkoinen päivä ja jotenkin ihanan syksyistä:


Ps. uusi lukija, kiitos! Huomasin että teitä on pian viisikymmentä, sitten kun lukijamittari näyttää viittäkymppiä lupaan tehdä jotain spesiaalia. En kyllä tiedä mitä keksin silloin, mutta kattellaan sitä sitten kun se tulee ajankohtaiseksi.

3 kommenttia:

  1. hieno asu, varsinkin noi sukkikset on ihanan pirteät <3 tykkään kyllä enemmän ilman pipoa tosta kokonaisuudesta, mut tuolla kieltämättä on aika kylmä... : D

    ja toi auringonkukkakuva on ihana, melkein näyttää kesäiseltä muttei ihan kuitenkaan.

    VastaaPoista
  2. memeshe: Kiitos paljon!

    ceramicsSTAR: Kiitti!

    VastaaPoista