torstai 30. syyskuuta 2010

Loistava fiilis nyt!

Vihdoin se ohi! Koeviikko nimittäin. Tän päivän matikan koe kyllä roikkuu inhottavasti siinä rajalla että mennäkkö vaiko eikö mennä läpi, mutta se sitten selviä tiistaina. Saatiin lähteä heti kokeen jälkeen kotiin, ja olinkin kotona ennen yhtätoista. Tossa vähän ennen yhtä Kaisa tupsahti meille ja mentiin hivenen kuvaileen:
Jälleen kerran olen tilannu tavraa CDON:ista, mutta lupasin ittelleni etten tilaa nyt enää ennen joulukuuta mitää. No mutta ensimmäinen osa tuli eilen:

Oon ihan myyty tälle kirjalle. Välillä tulee semmonen olo että haluan lukee lisää, tämä tunne tuli mm. tänään matikan kokeessa. Oon kummalisesti psykoosissa tän kirjan kans, ja voisin jo sanoa että sekoan tän kirjan kans ennen kun saan tän luettua. Ensimmäinen kirja kyllä koskaan mikä ilmaisee mukaan jo 10 sivun jälkeen..
Tällainen perusteiniangsti osuus tähän postaukseen: Mun itsetunto kävi eilen niin alhaalla kuin olla ja saattaa. Tunsin itteni ehkä maailman huonoimmaks ihmiseks ikinä, ja kaikki vaan sen takia etten ymmärtäny yhtä matikantehtävää great.

Huomisesta tulee supermukava päivä, tytöt tulee tänne yöks! Joten aika jäädyttävää kuvamatskua tulossa sitten lauantain puolella. Koitan kuitenkin bloggailla huomenna ennen kuin jengi puskee tänne.
Tähän loppuun kevennyskuva:

Tässä perussuomalaismies katsomassa jääkiekkoa. Tilanne on tämä "suomi teki melkein maalin ruotsia vastaan"

Huomiseen!

6 kommenttia:

 1. hauskoja kuvia! :) ihana asu! ;D

  Luna

  VastaaPoista
 2. sun jalat näyttää pelottavan kapeilta ekassa kuvassa ..... iip

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät hei! Aaaivan siiikaihanat, rakastuin :D

  VastaaPoista
 4. Luna: thanks!

  Sonja: mä kattelin kans, jalan asento tai jotai?

  Miia: se on tunnelma!

  Jasmin: Kiitos paljon :')

  VastaaPoista
 5. kato toi sun paita neljännessä kuolen nauruu joka kerta ku katon

  VastaaPoista