keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Jee jee jee jee hyvä asua

Sixx:A.M. - Girl With Golden Eyes
Siinä kolmisen kuvaa tältä viikolta. Jotenkin en jaksa nyt koulun aikana panostaa kuviin nii paljo ku kesällä mutta ihan sama. Että osaakin olla väsynyt jo tähän aikaan.. Apua tää alkaa mennä että listaan asioita, mutta ei voi mitään. Mulla on pyöriny päässä vaan se kun koulussa sattu vähän ikävästi yhdelle yläastelaiselle pojalle, kun sen kyynärpää meni koulun ovesta läpi, ja loput voittekin kuvitella. Onneks itte en nähnyt ihan tätä juttua, mutta esimerkkinä yläastelaisille koko ykkösluokka lähti luokasta kattomaan. hurr se tulee mun uniin. Mutta onneksi se tyyppi on nyt kunnossa vaikkakin käsi paketissa olettaisin ainakin näin. Päivän ällötyksen aihe olikin siinä.
Kouluun liittyen vielä että oon niin helpottunut kun saatiin lisää aikaa lukea yksi kirja. Ittelläni on Leena Landerin Tummien perhosten koti, jota oon lukenut vasta 30 sivua, eli 300 sivua on vielä jäljellä. Nyt pitäs kyllä mennä lukemaan ruotsin sanoja, mutta sitä ennen loppuviikon suunnitelmista:
Perjantaina on ehkä lukiobileet, mutta se on vähän auki että onko ne. Vielä enemmän auki on se seikka, että millä kyydillä ja ylipäätään se meenkö sinne. Eiköhän sekin huomisen aikana sitten selviä. Lauantaina lähden käymään näin vaihteeksi Tampereella. Mitään suuren suurta shoppailua ei kylläkään oo tiedossa, mutta pyörähdän varmaankin nopsaan keskustassa.
Nyt ruotsin kirja kutsuu.

day 02| mitä mieltä olet jumalasta ja uskonnosta

2 kommenttia:

  1. ihanii asuja, varsinki toi eka! :)
    katoin vähän aikaa sit ton "tummien perhosten koti" leffana :)

    Luna

    VastaaPoista