keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

tällaista on ehkä olla nuori - ilman huolta

mun piti bloggailla eilen tai toissa päivänä, mutta se vähän jäi 8'D mutta joo, eli nytten tuleepi vähän juttua myös siitä mitä on tapahtunut !


voin sanoa itsekkin etten söisi tota, mutta kun tein sen itte ni tiedän mitä siinä on. joo eli nuudelikeittoa ja hyvää oli paitsi laitoin vähän liikaa chiliä 8'D tätä tein maanantaina ja tiistaina. tänään tein kanaa ja riisiä.. ( mikshän kerron mitä söin -.- )


hahaa kerrankin jaksoin lakata tällain vähän erilaisemmin mitä yleensä. toi vihreä lakka on rakkaus nro. 1 ja tuleepi olemaan käytössä useinkin ! mustat pilkut tein semmottella tikulla. vihreän lakan ostin seppälästä vähä aika sitten.

maanantaina kävin vähäsen vintillä tonkimassa, ja löysin kaksi ihan kivaa paitaa, jotka ovat vähäsen lyhkäisiä mutta ei se kai ainakaan näin kesäisin haittaa. paidat ovat kuulemma äitin vanhoja ovat 15 - 20 vuotta vanhoja.

vähän vaatteisiin littyvää, eli en saakkaan sitä backstreetin hupparia, koska ne on loppunut, ja tälla kertaa päätin olla fiksu, ja armahtaa rahapussia, eli en osta mitään sen hupparin tilalle, mutta sitä laukkua odotellessa ~

ja palaten eiliseen ! oli varsin rattoisaa..

eli siis, meillä oli miitti tuossa suuuuuren suuuuuressa keskustassa, rahoitettiin paikallisen kaupan toimintaa varmaan 30 eurolla. suurta naurun aihetta aiheutti sellainen violetti tutti frutti pussi, tai paremminkin sen sisällä olevat karkit. lakukarkit aiheuttivat naurua sekä muodollaan, joka muistutti paskakasaa ja nimikin oli lakupyörre. miia (?) saikin kuningas idean kutsua niitä karkkeja lakupasskapyörteiksi, tämä huvitti kaikkia aikaslailla.
sitten me mentiin lostaan marenkia joka kuitenkin oli pahaa, ja kirjotin kaupan pihaan moi luuseri, ja sitten tuli paniikki ja menin ostamaan hätäpäissäni vishyä ! olis ehkä riittäny joku pelkkä vesi 8'D ja kun tulin kaupasta en jaksanu pestä sitä kuitenkaa vaan roiskasin vähän siihen päälle, nyt siinä sitten lukee vaan moi luuri. miitin lopuksi ostettiin MUN RAHOILLA osaksi kokis pullo, jota ravistettiin ja avattiin, kuohus muuten harmillisen vähän. loppuen lopuksi lopun kokiksen loo roiski mun päälle.


sitten olin ollu kotona varmaan tunnin ni laura soitti että pääsenkö yöks, ja sitten vaan vähän puhelin porukoille niin sitten sain luvan mennä. sitten nähtii lauran ja emmin kans kuollu käärme, ja se oli ihan littana, sit otin sen käteen ni se oli semmone läsähtänee tuntunen. tästä hetkestä voimmekin hypätä suoraan siihen että kello onkin noin puoli kaksitoista jolloin lähdettiin asuntovaunusta (kyllä juu, nukuimme siellä) ulos. käveltii semmoisen pellon tai niityn tai minkälie halki, ja sitten mentiin vanhalle juna-asemalle, ja se oli melko karmaiseva paikka. hengailtii siä varmaan jotain öö 10-20 minuuttia sitten tuli juna ja se oli aikas coolia. sitten maattiin vaan keskellä autotietä ja soitettii miialle ku kello oli puoli 1. sitten mentiikin takas asuntovaunulle ja soitettiin yhdelle tyypille pari pilaria HALOO 8'D sitten jätettii yöks lämmitys täysille kun meillä oli illalla vähän kylmä, mutta aamulla oli jokseenkin kuuma 8D jätin varmaan vaikka mitä pois, mutta olin illalla kamalan väsynyt, ja en muista siks.

tänään käytii katsastuskonttorilla, ja mulla oli mopokortin teoriakoe ! hihih pääsin läpi ! oli vain yksi virhe jossain tilannekuvassa, mutta oikeesti vähän jees kun voi lähtee vaan eikä aina tarvii porukoilta kyytiä, tämä sitten kun oon päässyt vasemmalle kääntymisen pelosta 8'D

anteeksi tällainen epäselkeä merkintä mutta oli aika paljon kerrottavaakin.
ps. vistlip tsukiin !3 kommenttia:

 1. Onko ton vihreen kynsilakan nimi joku Wild Grazy? mulla on meinaa varmaa samanlainen.

  Nii ja sen lakupasskapyöreteen keksin mää, miia nauro sille eniten ::)

  VastaaPoista
 2. ...minne jäi kuva siit sun muoksimast paidasta? 8''D

  VastaaPoista
 3. alinaalina:
  jup, kyllä se on sitä samaa lakkaa.. hups, muistin että miia keksi sen, ku se hokiki sitä niin paljon 8'D

  kio: hupsista, unohtu 8''D jos koittas seuraavaan merkintään saada kuvaa.

  VastaaPoista