tiistai 16. kesäkuuta 2009

minä en tahdo tapella, enkä siedä sopua

oon vaikka kuinka kauan höpöttäny että teen merkinnän kynsilakoista, ja viimein teen sen, oikeesti ! kynsilakkoja mulla on 25 tai 26, ja aina on pakko saada lisää. aika hupsua että mulla on nykyään kamala kynsilakka addiktio ja pari vuotta sitten en voinut sietää lakkaa kynsissä, se tuntui silloin inhottavalta. nykyään lakkaa on aina kynsissä.


tässä ovat kaikki rimmel merkkiset lakkani. minusta rimmelillä on laadukkaita lakkoja, itse tykkään eniten 60 seconds lakoista, vaikka ne eivät kuivu oikeasti niin nopeasti. tästä sarjasta löytyy kirkkaita, ja puhtaita sävyjä. I ♥ lasting finish sarjassa on tummempia, hieman hohtosävyjä, ja näillä lakoilla kestää kuivua. toisaalta tässä sarjasssa on jänniä sävyjä joista tykkään, esimerkiksi toi tummanvihreä on kiva, vaikkakin on synkkä. toi sininen on yksin tylsän värinen, mutta kun lakkaa kynnet vaikka sillä ja tuolla vaaleanpunaisella ni kynsistä saa aika sulot. ja sitten on toi päällyslakka, jota käytän aluslakkanakin, kuivuu nopeasti ja on mielestäni ihan hyvä laatuista.


nämä ovat jotain aika vanhoja lakkoja, eikä laadussakaan ole mitään erityistä kehumise aihetta, mutta joskus tulee käytettyä tehostamaan jonkin toisen lakan sävyä. (huomioikaa kuinka oon murhannut yhden korkin)


nämä kaikki lakat olen saanut mummultani, joka aina tilailee kaikkee laatikkoihinsa ja antaa ne sitten pois. pidän itse todella paljon tuosta harmaasta glitterlakasta, koska sillä saa prinsessa vivahteen. myös tuo pronssiin vivahtava kynsilakka on mukavan näköistä kynsissä. tuota kolmatta, lilertävää (on sana !, microglittereitä täynnä olevaa en käytä usein, en vain pidä siitä 8'D


aa natural codet on rakkaus. niillä saa ihanan hennon värin kynsiin, ja muutamalla lakkakerroksella saa aikaan upean hieman hohtavan lakan kynsiin. tuota punaista olen käyttänyt vain kerran, koska musta se on jotenkin tätimäinen.


vaikka seppälä onkin halppis kauppa, niin sieltä saa silti laadukkaita lakkoja, halvalla. itse pidän etenkin wild & crazy lakoista, sillä niistä löytyy monenlaisia sävyjä, ja värejä.


aa nämä ovat rakkaus, paitsi tuo vaaleanpunainen missä on liuskaglitteriä.. se ei lähde kynsistä itkemälläkä'än, ehkä siksi kutsunkin sitä kynsien tappajaksi. muuten pidän dependin lakoista, ne ovat laadukkaita, sekä kestävät kauan vaikka ovat pieniä pulloja.


lopuksi sitten henkilökohtaiset suosikkini lakoista. en ny lähde mitenkää erityisemmi aihetta perustelemaan, koska siihen moniakin syitä miksi juuri noi lakat ovat suosikkejani.tässä ovatkin tämän hetkiset kynet. mää tykkään näistä ku nää on tämmöttet söpöt. prinsessa maiset njeh? nämä on lakattu vaaleapunaisella rimmel 60 seconds lakalla, ja vaaleavihreällä lumenen natural code lakalla. sitten koristelin kynnet kynsitarroilla, ja laitoin päälle vähän oriflamen visions glitter lakkaa.

huomenna saket tulee kaisalle, ja sit meillä on kovat kaisansynttäri sakepileet, ehkä bloggailua siitä. mitään ihmeempiä juhannussuunnitelmia mulla ei ole, mutta pitää kattella josko sitä jotain keksis.

2 kommenttia:

  1. älä unohda et me bailataan sonjankin synttäreitä etukäteen ;);)

    VastaaPoista
  2. Noi sun Wild and Crazyt on kivan näkösiä, tuli itellekki hirvee himo ostaa niitä haha :'D

    VastaaPoista