maanantai 22. kesäkuuta 2009

miltä se nyt tuntuu, kun on vippi vaihtunut porttikielloksi?

jee tänään on jokseenkin laadukkaampia kuvia, ja tulossa onkin valokuvapostaus !


jos multa kysytään, mikä on lempijuomani kesällä, vastaus olisi jääkahvi. oikeasti, tämä on ihan järkyttävän hyvää jos muistaa laittaa sokerin, toisin kuin minä tänään hehe. jos jotain sattuu kiinnostamaan miten tätä tehdään niin tässä ohje: ota kuumaa kahvia, sekoita tässä vaiheessa sokeri jos käytät ja puoli teelusikallista vanilja-jauhetta sekaan. sekoita. laita tämän jälkeen kahvi kylmenemään esim. jääkaappiin. kun kahvi on kylmää, lisää maito ja jäät.
yksinkertainen, ja hyvä janojuoma.

Lihavointioltiin kaisan kanssa pyöräilemässä ! käytiin ruoskintapaikalla. paikalla ollaan ruoskittu ihmisiä öö.. joskus kauan sitten 8D. laitoin itteni sillee hassusti siihen paaluun kiinni, ja kaisa otti kuvan, joka ei ollut kovin edustuskelponen. ei tämäkään mikään järin ihana ole mutta ei se mitään. huutelin tuolta kiveltä että oon mufasa.


sitten pysähdyttii sarkia-näyttämölle kuvailemaan. pitkästä aikaa oli taas mukavaa kuvailla, kun se on vähän "jäänyt" nyt kyllä syytän tästä eniten kehnoja ilmoja, jotka eivät ole kovin suotuisia ulkoilulle.
koska se sarkia-näyttämö sijaittee salmessa (?) ni halusin ehdottamasti päästä liottamaan jalkoja veteen, koska mun gladiaattorit oli kalvanu mulle pienet rakot kantapään yläpuolelle. aa teki kyllä niin mennä uimaan ettei mitään rajaa. huomenna on pakko päästä !
siellä mulle tuli ihana kesäfiilis, jotenkin semmonen vapaa olo ja sitten oli vaan ihana vaan kävellä siellä heinikossa vaikka poltinkin jalat pari kertaa nokkosiin hehe 8Den edes tykkää mansikoista, mutta kun kaisan kanssa löydettiin lähes kypsiä metsämansikoita tuli kauhee himo mansikoihin, tai siis juuri metsämansikoihin. omnom, mun piti viä laittaa tänne semmonen yks siisti höyhen kuva mutta unohdin ladata sen koneelle, joten ehkä huomenna.

onko parempi jos koitan kirjottaa hieman enemmän kirjakielellä ?

1 kommentti: