perjantai 19. kesäkuuta 2009

odotanko turhaan sua sittenkin?

meillä oli sakkemiitti ja makaroonimiitti, ja niissä tapahtu vaikka mitä, laskettii virtaa, ja sitten paloin vähän auringossa ja sitten sonja vähän kirjottelin mun selkään kaikkee 8'D sitten kaisalla luettii demejä ja tuli kauhee shoppailu himo ja aa, ei oo rahaa. sitten mul oli molemmissa miiteissä mukana vihko, josta aioin pistää pätkän, mut ne tekstit on turhan laatuja hehe. enempää en ala nyt sitte selittelee muuten tulee liian sekalainen selostus.


mun nää lasit ei oikei diggailu makaaroonimiitistä. niistä katkes toinen sanka ;____; mutta ajattelin tehdä näistä korun, joten nyt olen katkaissut myös toisen sangan näistä. laittelen sitten siitä kuvia kun ensin jaksan tehä sen.


hee kaisalla aloin repiä kynsitarroja pois. olinpas tyhmä koska ne kynnet oli hienot. en osaa elää ilman kynsilakkaa, joten tänään oli pakko lakata uudestaan. laikasin rimmelin 60 seconds sarjan mustalla kynsilakalla, ja sitten laitoin päälle oriflamen visions:in glitter lakkaa. en jaksanut siistiä reunoja hehe.


ja sitten tältä näytin tänään.
housut - h&m
paitamekko - h&m
koru - seppälä
loput ovatkin sitten jostain. meikki onnistui täään hyvin, ja meinasin laittaa tänne ihan naamakuvankin, mutta kun siirsin sen koneelle niin huomasin että lagasin siinä vähän turhankin kanssa.

mitäs muuta.. AINIIN ! kiitos 15 lukijaa. ihan kivasti tällä blogilla on lukijoita kaiketi 8'Dmutta mutta, varmaan jotkut tarkka silmäiset ovatkin varmaan havainneet että täällä on uusi ulkoasu, kommenttia olis iha kiva saada.

lopuksi kerron miten tänä vuonna vietän juhannusta: limua, sipsejä ja valkosuklaata.
huomennakin koitan saada jonkun jutun aikaiseksi

mutta: HYVÄÄ JUHANNUSTA

1 kommentti: